• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2022

14:07

ATP SPRDAČINA! Novak ostao bez bodova sa Vimbldona, a Nadal ih ima JOŠ IZ 2019?!

reuters

Tenis

ATP SPRDAČINA! Novak ostao bez bodova sa Vimbldona, a Nadal ih ima JOŠ IZ 2019?!

Podeli vest

Nonsens nad nonsensima i neviđena ATP zavrzlama. Korona, suspenzija Rusa i Belorusa, ali obrni-okreni nije u redu.

Novak Đoković je pre samo nekoliko dana osvojio Vimbldon, ali je ostao bez 2.000 bodova.

Hajde što nije dobio bodove, nego je još izgubio 2.000 koje je osvojio titulom na Vimbldonu prošle godine i sada je sedmi teniser sveta. 

Sve to zbog suspenzije ruskih i beloruskih sportista sa trećeg Grend slema sezone, odnosno reakcije ATP da zbog toga oduzme bodove Vimbldonu.

Foto: printscreen/mutuamadridopen,video

Novak Đoković i Rafael Nadal

Sa druge strane, Rafael Nadal trenutno ima 6.165 bodova i drugi je teniser sveta, ali mu 500 od tih poena dolazi iz 2019. godine za titulu na Mastersu u Kanadi osvojenu 5. avgusta 2019. godine.

Razlog je taj što je zbog koronavirusa igračima dozvoljeno da sačuvaju bodove (ili polovinu istih) sa prethodnih turnira na kojima su učestvovali bez potrebe da uopšte dolaze na tekuće, i to su očigledno mnogi iskoristili.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 1 godinu

Mogu samo da mu zavide i ništa više. Još dugo vremena će biti medju deset najboljih na ATP listima. Trenutno je sedmi ali ako se vakciniše eto njega opet na vrhu. Nadam se da će shvatiti poentu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija