• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2022

23:51

EMOCIJE SU GA SAVLADALE! Novak nije mogao da sakrije TUGU zbog Federerovog oproštaja! Pognuta glava, ruka na čelu... SVE GOVORE! (FOTO)

Tanjug

Tenis

EMOCIJE SU GA SAVLADALE! Novak nije mogao da sakrije TUGU zbog Federerovog oproštaja! Pognuta glava, ruka na čelu... SVE GOVORE! (FOTO)

Podeli vest

Jedan od najboljih tenisera sveta Rodžer Federer završava blistavu karijeru na Lejver kupu mečom u dublu sa Rafaelom Nadalom

Najbolji srpski teniser Novak Đoković deo je spektakla u Londonu, ali će svoj meč odigrati tek u subotu.

U međuvremenu, slavljenik Rodžer Federer koji danas zvanično odlazi u penziju i njegov ljuti rival iz najboljih dana Rafael Nadal igraju dubl protiv Amerikanca Tijafoa i Soka.

Meč sa klupe tima Evrope posmatra i srpski as, a Noleta je u jednom momentu slomila emocija zbog odlaska Federera sa velike scene.

Tugu nije mogao da sakrije, što svedoči ruka na čelu prvog reketa Srbije i pognuta glava,




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija