• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2022

19:27

ĐOKOVIĆ OTKRIO POSLE TRIJUMFA NAD HAČANOVIM! Nisam se baš najbolje OSEĆAO! Evo šta kaže o narednom RIVALU!

REUTERS/Christian Hartmann

Tenis

ĐOKOVIĆ OTKRIO POSLE TRIJUMFA NAD HAČANOVIM! Nisam se baš najbolje OSEĆAO! Evo šta kaže o narednom RIVALU!

Podeli vest

Pobedom nad Karenom Hačanovim u osmini finala Mastersa u Parizu, najbolji srpski teniser Novak Đoković nastavio je da grabi ka odbrani trona u prestonici Francuske

Nole se mučio u prvom setu sa ruskim teniserom, koga je na kraju uspeo da savlada osmi put u devet međusobnih duela.

Zadovoljan je bio prvi reket Srbije samo igrom u drugom setu, gde nije ostavio ni promil šanse Hačanovu da ga ugrozi.

-  Uvek je u tome stvar, odraditi posao i pobediti protiv koga god da igrate. Hačanov je neko koga poznajem vrlo dobro, treniramo zajedno, igrali smo 10 puta na raznim podlogama. Kao što ste rekli, jedini meč koji smo odigrali ovde pre četiri godine me je dobio i to u finalu, tako da sam znao da voli ovu podlogu i uslove. Prvi set je bio izjednačen, imao sam svoje šanse da napadnem, napravim brejk, on se držao, ali sam uspeo da napravim brejk u 10. gemu, posle toga je moment prešao na moju stranu, zakoračio sam, servirao bolje. - rekao je Nole posle meča.

Najbolji srpski teniser je otkrio da se nije baš najbolje osećao:

Odličan meč, naravno, svaki meč naredni koji predstoji će biti teži. Prvi set i drugi su bili potpuno drugačiji. U prvom se nisam baš najbolje fizički osećao, ne znam ni sam zbog čega, ali sam dobro držao tempo sa osnovne linije. U drugom sam povećao procenat ubačenog servisa. To me je rasteretilo i dalo veći broj lakših poena.

Foto: REUTERS/Christian Hartmann

 

I naredni protivnik u četvrtfinalu Lorenco Museti namučio je Noleta, ali na Rolan Garosu. Italijan je tada vodio 2:0 u setovima, ali je Nole stigao do preokreta i na kraju prošao dalje. O njemu je srpski as imao visoko mišljenje.

- Ne igram na Rolan Garosu sada, ali je drugačije. Mnogo je napredovao na betonu, imao je neke velike pobede i ove sedmice, njegova prva titula je došla pre par nedelja. On ne voli previše beton, voli šljaku, ali jako je talentovan, ima sve u svojoj igri, može da napada, da se brani, sjajno se kreće. Znam njegovu igru vrlo dobro i radujem se izazovu - istakao je Novak Đoković.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
murto

pre 1 godinu

STRAŠNO.Vidovita Mirna kaže da Đoković gubi u sledećem meču

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija