• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2022

17:46

OVOLIKA MRŽNJA SE NE PAMTI! Sraman potez francuske publike na meču Novaka Đokovića! (VIDEO)

Tanjug/AP

Tenis

OVOLIKA MRŽNJA SE NE PAMTI! Sraman potez francuske publike na meču Novaka Đokovića! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nema dobar tretman od strane publike u Parizu

Novak trenutno igra polufinalni meč na Mastersu u Parizu. Srpski as je dobio prvi set, a tokom celog meča publika je bila očigledno na strani Cicipasa.

U momentu kada je Cicipas uzeo brejk u drugom setu i nakon toga se sprema za servis, neko iz publike je uperio laser u Novak.

Đoković je rekao sudiji da mu to smeta i da opomene nepristojnu osobu sa trbina.

 

 

Kada je to urađenu, usledili su ogromni zvižduci publika zbog Novakovg gesta. Francuska publika je tako još jednom pokaza koliko ne voli Novaka i da ne može da stane na njegovu stranu ni kada je u pravu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

DAJTE LJUDI UOZBILJITE SE ,KADA SU NAMA FRANCUZI BILI PRIJATELJI ,NIKAD MI SMO SVAKI METAK U PRVOM RATU PLATILI ZLATOM FRANCUZIMA TAKO DA JE DOKAZANO DA NIKAD ONI NAMA NISU BILI PRIJATELJI SEM INTERESA I SAD SU NAM OKRENULI LEDJA ,PA KO TO0ONDA HOCE OD TIH SMRADOVA DA KUPI AVIONE ,ALOOOOOOO BREEEEEEEEE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija