• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2023

09:22

NOVAKU ĆE BITI TEŠKO U AUSTRALIJI! Čuveni stručnjak tvrdi: Đoković vuče veliki, emotivni prtljag! NIKO NIJE IMUN NA TO!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAKU ĆE BITI TEŠKO U AUSTRALIJI! Čuveni stručnjak tvrdi: Đoković vuče veliki, emotivni prtljag! NIKO NIJE IMUN NA TO!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković savladao je posle velike borbe i dva taj brejka Kventina Alisa 2:0 - 7:6, 7:6 u osmini finala turnira u Adelajdu. Ipak, ceo teniski svet sa nestrpljenjem iščekuje Australijan open na kojem je srpski as favorit. Tim povodom oglasio se teniski stručnjak Patrik Muratoglu, koji smatra da će Novaku biti i te kako teško

Francuz Patrik Muratoglu, bivši trener Serene Vilijams, Stefanosa Cicipasa, Simone Halep i mnogih drugih, smatra da neće biti lako Novaku Đokoviću na njegovom omiljenom turniru!

- Novaku će biti teško u Australiji, to je sigurno. Mislim da sa sobom vuče jedan veliki, emotivni prtljag. Prošao je kroz mnogo toga, u smislu emocija. Niko nije imun na to, zato će biti teško. Nadam se da pod tim teretom neće pasti kao što je bilo u Njujorku 2021. godine. To je bilo previše za njega- smatra Muratoglu.

Foto: Tanjug/AP

 

Sa druge strane, Muratoglu priznaje da je Đoković imao vremena da se u svakom pogledu pripremi za ono što ga očekuje u Melburnu.

- Imao je pauzu, nema stresa od takmičenja. Mislim da će emotivno biti odmoran, što je dobro. I neće početi odmah na Australijan openu, jer igra u Adelejdu, što je dobro. Tu ima vremena da se navikne na atmosferu- dodao je Muratoglu.

Foto: reuters

 

On se ipak nada da će Novak imati lep doček publike u Melburnu.

- Nadam se da će imati topao doček jer po mom mišljenju, sve što je rečeno o njemu tamo, bilo je nezasluženo. Voleo bih da imaju više respekta prema šampionima. Kada dođete na stadion u vidite kako igra Novak Đoković, najmanje što možete je da poštujete te velike šampione, voleli ih ili ne, slagali se sa njima ili ne. Mislim da je to minimum- zaključio je Muratoglu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija