• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2023

18:57

NAOMI OSAKA ŠOKIRALA SVET! Evo zbog čega je OTKAZALA AUSTRALIJAN OPEN! Ova slika obilazi planetu! (FOTO)

Tanjug

Tenis

NAOMI OSAKA ŠOKIRALA SVET! Evo zbog čega je OTKAZALA AUSTRALIJAN OPEN! Ova slika obilazi planetu! (FOTO)

Podeli vest

Japanska teniserka Naomi Osaka saopštila je da je trudna i da zbog toga propušta celu 2023. godinu na turu.

Osaka, bivša broj jedan na svetu, bila je na listi za učešće na Australijan openu, ali je pre tri dana saopštila da neće nastupiti.

Sada je objavila i zašto.

- Jedva čekam da se vratim na teren, ali evo lepih vesti iz 2023. godine, napisala je Naomi na društvenim mrežama, uz fotografiju ultrazvuka. 


 - Proteklih par godina bilo je veoma zanimljivo, da tako kažem. Najveći izazovi su uvek najzabavniji. Nekoliko meseci van sporta dala su mi novu ljubav i sada opet mnogo cenim sport, kojem sam posvetila život. Život je kratak i neke momente ne smem da uzimam za gotovo, pošto je svaki dan blagoslov i nova avantura. Imam čemu da se nadam u budućnosti, a glavna stvar je što će moje dete gledati moj meč i reći "to je moja mama". Ovo će biti moja godina. Vidimo se 2024. kada budem došla u Australiju. Volim vas sve, napisala je Osaka. 

Veoma lepe vesti od 25-godišnje teniserke. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija