• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2023

10:11

TREBA DOZVOLITI NAVIJAČIMA DA ZVIŽDE NOVAKU! Vavrinka surovo iskren pred AO! Neka rade šta žele!

Tenis

TREBA DOZVOLITI NAVIJAČIMA DA ZVIŽDE NOVAKU! Vavrinka surovo iskren pred AO! Neka rade šta žele!

Podeli vest

Švajcarski teniser Sten Vavrinka smatra da bi navijači na Australijan openu trebali da imaju potpunu slobodu

Nekadašnji šampion prvog Grend slema u sezoni prokomentarisao je izjavu direktora Krega Tajlija, koji je kazao da posetiocima Australijan openu neće biti dozvoljeno da zvižde teniserima, pa tako ni Novaku Đokoviću. Organizatori su poručili, da će ko bude prozivao i vređao našeg tenisera, biti izbačen sa stadiona.

Navijači će zviždati Novaku

Ostaje da se vidi kako će Novak biti dočekan u Melburnu i državi Viktoriji, iz koje je deportovan prošle godine.

Foto: reuters

 

- Treba im dozvoliti da rade šta god žele. Naravno, osim u slučaju ako pređu grancu.Oni to rade svake godine sa svakim igračem. To je tenis. To je sport. To je ono što želite. Jednom igraču zvižde, dok za drugog navijaju - rekao je Vavrinka.

Vavrinka smatra da su male šanse da će navijači biti protiv devetostrukog osvajača Australijan opena.

- Neke stvari su se događale Novaku prošle godine i mislim da je bilo grešaka. Verujem da mu neće zviždati. Biće srećni da ga vide. Biće to sjajan turnir - istakao je on.

Novak je dobio žreb za poželeti, pa će tako Đokovićev prvi rival u Melburnu biće Roberto Karbaljes-Baena, dok će se Vavrinka sastati sa Aleksom Molčanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija