• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2023

07:41

HAOS! RIGOROZNA kontrola na Australijan openu za Srbe i Hrvate!

Tanjug

Tenis

HAOS! RIGOROZNA kontrola na Australijan openu za Srbe i Hrvate!

Podeli vest

Sve vrvi u Melburnu od navijača iz Srbije i regiona, a svi oni koji su došli da podrže Novaka Đokovića i ostale tenisere sa ovog podneblja na Australijan openu, moraju da se naoružaju živcima kada je kontrola u pitanju

U Australiji postoje pravila koja se moraju poštovati, a od kada je doneta odluka da u kompleks ne može da se uđe sa ruskom i beloruskom zastavom i navijači srpskih i hrvatskih tenisera su pod lupom!

Obezbeđenje na ulazima ima direktivu koje zastave mogu, a koje ne mogu da se unesu, pa su strogo zabranjena obeležja Rusa i Belorusa.

Foto: Tanjug

 

Na duksu ili majici ne sme biti slovo "z" koje je prepoznato kao jedan od simbola rata u Ukrajini. Strane zastave poput onih iz Srbije, Hrvatske, Slovačke, Slovenije, Paragvaraja, Holandije i Francuske su pod posebnom kontrolom, zbog boja i sličnosti!

Podsetimo, ruski i beloruski igrači na Australijan Openu nastupaju bez zastave, ali nastupaju za razliku od Vimbldona gde nisu mogli da se takmiče.

Srpski teniser Novak Đoković u 3. kolu Australijan opena igra protiv Bugarina Grigora Dimitrova


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija