• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2023

11:39

ZAVIRITE U MILIONSKE, LUKSUZNE VILE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Na moru i jezeru, stanovi na najluksuznijim lokacijama... (VIDEO/FOTO)

printscreen

Tenis

ZAVIRITE U MILIONSKE, LUKSUZNE VILE NOVAKA ĐOKOVIĆA! Na moru i jezeru, stanovi na najluksuznijim lokacijama... (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković poseduje veliki broj luksuznih nekretnina u Srbiji i svetu, a u koje je uložio više od 30 miliona evra.

Nole u karijeri zaradio neverovatnih 166.901.653 dolara samo od tenisa što je rekord u muškom tenisu. Prvi teniser sveta zarađeni novac ulaže u nekretnine, a pored Majamija, Monte Karla, Marbelje i Njujorka, Srbin je i u svojoj rodnoj zemlji aktivan na tržištu.

Naš as poseduje vilu  Pavlovačkom jezeru u blizini Rume, a takav luksuz koštao ga je čak nekoliko miliona evra. Samo zemljište je plaćeno 100.000 evropskih novčanica. Ima propratne objekte u vidu restorana i bazena, a nema mnogo komšija, jer je na samoj obali veštačkog jezera.


Đoković poseduje i stan u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivtu, koji mu služi za krstarenja po Jadranu. Prema pisanjima medija, stan vredi oko 2,2 miliona evra. 

Novak poseduje penthaus na Novom Beogradu u elitnom naselju, za koji je kako se spekulisalo izdvojio 500.000 evra. Navodno je pazario poslednji sprat  pametne zgrade, od čega 100 kvadrata ima terasa, na kojoj ima bazen.

Nakon pandemije odjeknula je vest da je Novak kupio imanje na Kosmaju od nekoliko hektara, a prethodono su tu živeli Elena i Jugoslav Karić. Njih dvoje su kuću posle razvoda prodali za 2,9 miliona evra.

U Španiji je je Novak kupio prelepo imanje u poznatom letovalištu Kosta del Sol.Navodno, kako su španski mediji pisali, za nju je izdvojio oko 10 miliona evra. Luksuzna vila ima 1.000 kvadrata, a nalazi se na imanju koje se prostire na oko 3.500 kvadratnih metara. Ima bazen, ogromnu teretanu, teniski teren, devet spavaćih soba, osam kupatila, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelepu baštu sa pogledom na more...

Foto: printscreen

Novakova vila u Marbelji

Foto: printscreen

 

Nole ima vrlo moćne komšije. U njegovom komšiluku kuću imaju Kristijano Ronaldo, glumci  Antonio Banderas, Džordž Kluni, Robert de Niro, Hju Grant, Hulio Iglesijas, Fabio Kapelo, legendarni fudbalski trener...

 

 

Marbelja je sada stalna rezidencija našem teniseru, a ne Monte Karlo kao što je to prethodno bio slučaj. Ima mnogo veći komfor, nego što je to bio slučaj u stanu u Monaku.

 

Srpski as je za velelepne vile i stanove na najprestižnijim lokacijama.  Novak je 2017.kupio dva dvosobna stana u Njujorku vrednosti 10 miliona dolara, dok u Monte Karlu ima stan u kojem je donedavno provodio najveći deo godine.

Takođe, ima stan u Majamiju koji je delo arhitekte Renca Pjana. Stan ima tri spavaće sobe, tri kupatila i dva bazena. Pretpostavlja se da je Nole za ovaj  luksuz izdvojio 6,7 miliona dolara.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 1 godinu

A šta će čoveku toliko,kada za spavanje koristi jedan krevet i sobu!!!!i na kraju će sve to prodati jer održavanje svega košta mnogo!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija