• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2023

14:37

NOVAK PROGOVORIO O AMERICI I NAPADIMA DA JE LAŽIRAO POVREDU U MELBURNU!

Tanjug

Tenis

NOVAK PROGOVORIO O AMERICI I NAPADIMA DA JE LAŽIRAO POVREDU U MELBURNU!

Podeli vest

Novak Đoković je potvrdio da će igrati na turniru u Dubaiju, nada se da će biti i na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, a otvoreno je pričao i o napadima da je lažirao povredu u Melburnu.

Videćemo da li će Amerikanci dozvoliti Novaku da uđe u zemlju s obzirom na to da nije vakcinisan.

- Proces je u toku, to je jedino što znam. Naravno da bih voleo da igram, drago mi je da sam dobio podršku od direktora turnira u Indijan Velsu i Majamiju. Oni žele da igram, ja želim da igram. Nadam se da će i treća strana, koja odlučuje, dozvoliti da igram - rekao je Novak Đoković novinarima u Beogradu.

Srpski teniser je osvojio grend slem u Melburnu iako je imao rascep mišića zadnje lože u dužini od tri centimetra.  Da je povređen povrdio je i prvi čovek australijskog tenisa, dobar deo teniske javnosti mu ne veruje.

Foto: Informer

 

Priče su uvek ti, nije to samo u mom slučaju. Sportista koji beleži velike rezultate, uvek ćemo imati kritičare koji spekulišu da li je to verodostojno ili nije. Nemam energije, niti želje i vremena da se bavim svakom pričom koja izađe na Internetu. Ja znam šta je istina. Neki ljudi su istupili, pa i sam direktor koji je rekao kakva je povreda bila. Australija je bila mesto gde sam beležio najbolje rezultate. Iako sam imao kratak boravak prošle godine i napustio sam zemlju kako sam napustio, imao sam želju da se vratim. Osećao sam pritisak van terena, naročito prvih nekoliko nedelja dok se nisam privikao. Jeste bilo situacija tokom turnira koje nisu bile prijatne da se nosim sa njima. To je sastavni deo mog puta i tim više je ta pobeda slađa. Ispunjeniji sam ponosom, budući da sam prolazio kroz te stvari sa tvojim timom-  rekao je Đoković.

Prvi teniser sveta kaže da će uskoro biti 100 odsto spreman.

- Što se tiče moje situacije sa povredom,  bližim se intenzitetu od 100 odsto, još nisam na tom nivou,  tako da sam timski doneo odluku da idem u Dubaiji. Idem sutra i trudiću se da doguram što dalje, na svakom turniru su ambicije najviše. Što se tiče planova, zavisi od situacije sa Amerikom, čekam odgovor, nisam još dobio odgovor, videćemo šta će biti za dve nedelje, ja se spremam kao da ću da idem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15