• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2023

21:22

PUKLA TIKVA! Rastali se MURATOGLU i RUNE!

reuters

Tenis

PUKLA TIKVA! Rastali se MURATOGLU i RUNE!

Podeli vest

Danski teniser Holger Rune raskinuo je saradnju sa Patrikom Muratogluom.

Više od šest meseci Patrik Muratoglu vodio je računa o karijeri Holgera Runea. Početak je obećavao, ali je na startu 2023. godine mladi Danac ušao u seriju loših rezultata što je dovelo do rastanka sa legendarnim francuskim teniserom. 

Prvobitno je planirano da Muratoglu tek tri meseca radi sa Runeom, ali je Francuz uspeo da unapredi igru talentovanog danskog tenisera te su saradnju nastavili. U tom periodu Rune je uspeo da se plasira među deset najboljih na ATP turu i osvoji svoju prvu masters titulu.

- Holger, uspešno smo završili našu misiju i okončali tu neverovatnu šestomesečnu avanturu, produživši naš prvobitni plan za tri meseca. Bilo je zadovoljstvo biti na tom putu sa tobom. Tvoja energija i entuzijazam je sve to učinili još posebnijim. Ne sumnjam u tvoju svetlu budućnost i to da ona nosi nove predivne stvari. Ostajem tvoj najaveći navijač i pratiću te posebno zajedno sa timom Muratoglu akademije - poručio je Patrik Muratoglu. 

Foto: reuters

Muratoglu je počeo da radi sa Runeom u oktobru, kada je sezonu zbog operacije nosa završila Simona Halep, čiji je Muratoglu prvi trener. Rumunka je nakon toga dobila dugoročnu suspenziju što je stvorilo prostora da Francuz ostane prvi trener Danca, ali je sada i zvanično došao kraj. 

Muratoglua više neće biti u stručnom štabu Runea, ali će nekolicina stručnjaka iz njegove teniske akademije ostati uz Danca. Majk Džejms, analitičar Muratogluove akademije i kondicioni trener Lapo Bečerini ostaju sa Dancem. Uz njih u stručnom štabu su majka Aneka i dugogodišnji trener Lars Kristensen. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija