• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2023

19:55 >> 20:03

KRALJ! NOLETA PITALI KOGA BI TRENIRAO, ON KAO IZ TOPA ODGOVORIO! Osvajali bi GREND SLEMOVE, ali bi ga to SKUPO KOŠTALO! (VIDEO)

Tanjug/AP

Tenis

KRALJ! NOLETA PITALI KOGA BI TRENIRAO, ON KAO IZ TOPA ODGOVORIO! Osvajali bi GREND SLEMOVE, ali bi ga to SKUPO KOŠTALO! (VIDEO)

Podeli vest

Ponovo je Novak Đoković napravio šou na konferenciji za medije.

Odlična atmosfera vlada gde god se pojavi Novak Đoković, a nešto posebno je ono kakvo je trenutno stanje u Banjaluci. Srpski teniser oseća se kao kod kuće, raspoložen je i spreman da se šali sa svima pa je tako na pitanje koga bi voleo jednog dana da trenira, kao iz topa odgovorio: 

- Voleo bih da treniram Kirjosa. Da postanem trener Kirjosu osvojili bi pet grend slemova, ali bi ga to skupo koštalo. Mnogo skupo - rekao je Đoković i nasmejao sve prisutne. 

Foto: Tanjug/AP

Nadovezalo se potom pitanje i o fizičkom stanju srpskog tenisera budući da je imao problema sa laktom. Đoković je posle prvog seta skinuo steznik koji mu je čuvao zglob, a utisak je da je nakon toga zaigrao kako ume. 

- Lakat je dobro, izdržao je preko dva i po sata. Uslovi nisu idealni za zglobove, pa ni za lakat, ali drago mi je da sam izdržao. Željan sam novih pobeda - podvukao je Novak. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31