• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2023

11:27

NADALOVA AGONIJA! Šta se dešava sa Špancem, opet je otkazao?!

Tanjug

Tenis

NADALOVA AGONIJA! Šta se dešava sa Špancem, opet je otkazao?!

Podeli vest

Rafael Nadal se sučava sa velikim problemom, jer se još uvek nije oporavio od povrede na Australijan openu, a sada je otkazao i masters u Madridu.

Španski teniser Rafael Nadal nakon što je "odjavio" Monte Karlo i Barselonu, neće učestvovati ni na mastersu u Madridu.

Nakon svega postoji neizvesnost da li će Nadal uopšte moći da nastupi na svom omiljenom turniru - Rolan Garosu. Samo mesec dana do početka grend slema u Parizu, Nadal nije odigrao nijedan meč na šljaci, a to mu se nikada nije desilo u dosadašnjem toku karijere.

 

 

"Nažalost, neću moći da budem u Madridu. Povreda još uvek nije zalečena i ne mogu da shvatim šta mi je potrebno da bih se takmičio. Trenirao sam, ali pre nekoliko dana smo odlučili da malo promenimo kurs, uradimo još jedan tretman i vidimo da li se stvari popravljaju da bismo pokušali da dođemo do onoga što sledi. Ne mogu da dam rokove jer da znam rekao bih vam ali ne znam. Ovako stvari sada stoje", rekao je Rafael Nadal u svom obraćanju putem društvenih mreža.

Rafa se posebno obratio španskim navijačima.

- Takođe želim da uputim poseban pozdrav za svu madridsku i špansku javnost jer sam propustio dva turnira koja se igraju kod kuće. Svi znate šta za mene znači igrati ove turnire i u ovom slučaju u Madridu da neću moći da igram sa svime što mi je dao. Ne preostaje mi ništa drugo nego da se trudim da imam pravi stav sve ovo vreme, pokušam da sebi dam priliku da se takmičim na nekom od turnira koji je ostao od sezone na šljaci i ne preostaje mi ništa drugo nego da radim i budem sa pravim mentalitetom. Veoma snažan zagrljaj svima i čim budem imao vesti, obavestiću vas. Hvala vam".

 

Borba za trofej u Madridu počinje 26. aprila, što znači da bi Rafa mogao da igra tek na jednom turniru na šljaci pred Rolan Garos, tačnije u Rimu.

Nadmetanje u prestonici Italije počinje  8. maja, međutim za sada nema nikakvih najava da će Španac biti spreman i za ovaj turnir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duda

pre 1 godinu

Nema on nikakvu povredu, on ima strah od Novaka. Mozda vise ne moze da uzima lekice i onda je gotovo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija