• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2023

18:50

IMAM ŠANSU ZA TITULU NA VIMBLDONU! Ređa PORAZE, ali MAREJ veruje u SEBE!

Tanjug/AP

Tenis

IMAM ŠANSU ZA TITULU NA VIMBLDONU! Ređa PORAZE, ali MAREJ veruje u SEBE!

Podeli vest

Britanski teniser Endi Marej nezadovoljan je svojim igrama u poslednje vreme.

Vratio se Endi Marej tenisu nakon nekoliko propuštenih godina zbog povreda. Delovalo je nakon finala u Dohi da bi Britanac mogao da zaigra u staroj formi, ali je nakon toga usledila serije slabih rezultata zbog kojih je nekadašnji najbolji teniser sveta vidno razočaran. 

Endi Marej je u četvrtak eliminisan na startu Mastersa u Madridu gde je od njega bio bolji Vavasorijo. Italijen je tek 164. teniser sveta, ali je uspeo da eliminiše Britanca i tako produbi njegovu rezultatsku krizu pred Rolan Garos. 

- Neke moje greške su zaista neobjašnjive. Nije bilo dobro, tek pri kraju sam počeo bolje da igram. Ovde je jako teško kontrolisati loptu zbog nadmorske visine. Njegov kik servis je pogotovo nezgodan. I u Majamiju sam loše igrao. Početak sezone na šljaci nikada nije bio dobar za mene, to sam osetio i u Monte Karlu - rekao je Endi Marej. 

Foto: Tanjug

Britanac smatra da problem nije šljaka budući da je poslednju pobedu zabeležio na Indijan Velsu. Endi Marej ističe da ima želju da nastupa na Rolan Garosu gde je od polufinala 2017. godine zabeležio samo jednu pobedu. 

-  Voleo bih da igram ako ni zbog čega drugog onda zato što ne znam da li ću imati još neku priliku. Dok se lepo osećam i u formi sam, želim da igram. Uveren sam da imam kakvu-takvu šansu za titulu na Vimbldonu i želim sve da uradim kako treba da bih tamo dobro igrao, verovatno nisam realan kada kažem da postoji mogućnost, ali.. - dodao je Marej. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija