• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2023

20:25

SJAJAN JE, PODSEĆA ME NA MENE! Novak OTVORENO o narednom rivalu! Spreman je za "HLADNU OSVETU"!

reuters

Tenis

SJAJAN JE, PODSEĆA ME NA MENE! Novak OTVORENO o narednom rivalu! Spreman je za "HLADNU OSVETU"!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković u četvrtfinalu Mastersa u Rimu igraće protiv Holgera Runea.

Kuburio je Novak Đoković sa formom na početku sezone na šljaci. Rana eliminacija u Monte Karlu, potom i u Banjaluci zabrinuli su navijače srpskog tenisera, ali čini se da najbolji svih vremena polako podiže formu. 

Novak je danas deklasirao Kamerona Norija sa 2:0 (6:3, 6:4) i po 17. put u karijeri plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Rimu gde ga čeka Holger Rune. Mladi Danac do sada je dva puta bio rival Đokoviću, a jednom je uspeo i da ga savlada. 

Foto: Tanjug/AP

- Igrali smo dva puta, ali smo nekoliko puta trenirali zajedno. Iako je mlad, njegovu igru poznajem veoma dobro. Potvrdio se kao vrhunski igrač, on igra zaista kvalitetan tenis. Sjajan momak, dobro se slažemo. Podseća me ne mene, po načinu kako igra. Fizički je veoma spreman, ima sjajnu defanzivu, ali je istovremeno i sjajan iz kontre. Može da vam naudi i sa forhend i sa bekhend strane, ima dobar servis, agresivan ritern. Mislim da će to biti fizički veoma zahtevan meč - rekao je Novak Đoković o svom narednom rivalu. 

Holger Rune je u osmini finala bio bolji od Alekseja Popirina sa 2:1 u setovima i tako dao priliku Đokoviću da mu se "osveti" za poraz u finalu Mastersa u Parizu prošle godine. Tada je Danac slavio sa 2:1, a prethodno je Novak bio bolji na US Openu 2021. godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija