• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2023

07:10

DETE U MENI VRIŠTI! Novak je OVOJ LEPOTICI ulepšao život! (FOTO)

printscreen

Tenis

DETE U MENI VRIŠTI! Novak je OVOJ LEPOTICI ulepšao život! (FOTO)

Podeli vest

Treći teniser sveta, Novak Đoković, će od 28. maja do 11. juna pokušati da osvoji treću grend slem titulu na Rolan Garosu, a u Parizu vlada prava pomama za našim asom.

Lepa Novakova navijačica, Behi Aida, koja je inače veliki obožavalac našeg najboljeg tenisera imala je u četvrtak dan za nezaborav!

Privukla je Aida pažnju na tribinama stadiona "Filip Šatrije" u Parizu, a uočena je kako prati Novaka Đokovića na njegovom treningu pred početak Rolan Garosa sa velikim transparentom. Ispunila se vrlo brzo njena želja o kojoj je dugo maštala, a mnogi su bili oduševljeni gestom ove lepe crnke.

Ona je Noletu napisala i pismo i pohvalila se zajedničkom fotografijom sa sjajnim teniserom na svom Tviter profilu, napisavši emotivnu poruku.

 

 

"Dete u meni vrišti. Danas je bilo magično zahvaljujući mom superheroju, mom idolu zauvek, mojoj svakodnevnoj inspiraciji, Novaku Đokoviću! Ti si najdivniji! Izgleda da sam rođena pod srećnom zvezdom. Imam sliku sa najboljim svih vremena i dala sam mu pismo koje sam napisala" - poručila je Aida.

Svetski broj tri i prošlogodišnji četvrtfinalista će kao treći nosilac u uvodnom meču igrati protiv 24-godišnjeg Aleksandra Kovačevića, Amerikanca srpskog porekla, 114. tenisera ATP liste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija