• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2023

16:06

Međedović melje! Srpski teniser u drugom kolu Gštada!

Starsportphoto

Tenis

Međedović melje! Srpski teniser u drugom kolu Gštada!

Podeli vest

Srpski teniser Hamad Međedović trijumfom nad favorizovanim Kinezom Žižen Žangom od 2:1 plasirao se u drugo kolo teniskog turnira u švajcarskom Gštadu.

Međedović je napravio veliki uspeh kada je savladao Finca Ota Virtanena 2:0 i tako ušao u glavni žreb turnira u skijaškoj oblasti Švajcarske, serije 250.

Foto: AP/Photo

Hamad Međedović u sjajnoj formi

Sada je protiv sebe imao znatno teži zadatak. Tenisera iz prvih 100 sa ATP liste i četvrtog nosioca ovog turnira.
Da poduhvat bude impresivniji, Međedović je meč gubio sa 1:0 u setovima da bi, posle potpunog preokreta, iznenadio šokiranog Kineza i izbacio ga sa turnira.
Srpski teniser je do trijumfa došao rezultatom po setovima (4:6, 6:1, 6:4) nakon dva sata i 23 minuta borbe.
Sada mu predstoji dvoboj sa Austrijancem Dominikom Timom, trenutno 94. igračem sveta, a on je do drugog kola turnira u Gštadu stigao nakon pobede nad predstavnikom Francuske, Aleksandrom Milerom 2:0,  (6:1, 7:6 (7:4)).

Foto: Starsportphoto

Dominik Tim

Međedović je jedini preostali predstavnik Srbije u Švajcarskoj, pošto je ranije svoje učešće završio Laslo Đere porazom od 175. tenisera sveta, Zizua Bergsa 2:1 (6:0, 4:6, 6:3).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija