• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2023

15:02

Španski političar sramno izvređao Novaka! Ovakve reči niko nije izgovorio za Srbina: Ultradesničar, putinovac, prijatelj genocida, antivakser...

Tanjug/AP

Tenis

Španski političar sramno izvređao Novaka! Ovakve reči niko nije izgovorio za Srbina: Ultradesničar, putinovac, prijatelj genocida, antivakser...

Podeli vest

Španski političar i naučnik Pablo Ečenike (44) izazvao je veliku buru u svojoj državi skandaloznim tvitom na račun srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Ečenike, koji je inače fizičar, sramno je izvređao Đokovića, i to bez povoda, a reči koje je uputio srpskom teniseru su skandalozne.

Alkaraz je apsolutno impresivan i ono što je najbolje od svega - pobedio je ultradesničara, putinovca, prijatelja genocida, antivaksera i teoretičara zavere. To ovu pobedu čini još većom - napisao je Ečenike na Tviteru.

 

 

Prvi koji je Ečenikeu odogovorio posle tog sramotnog tvita jeste Frank Kuesta, tamošnje poznato TV lice i trener tenisa.

Ovaj idiot ne radi ništa osim što u svakom pojavljivanju kritikuje špansko društvo. Uništili su sve odnose između nas i sve što su naši dedovi gradili u prošlosti. Sada je ovo strašilo svoje prljave reči unelo i u sport, posebno u tenis. Ovako ne znaju gde više da prosipaju svoja sr*nja, pa moraju ovde. Je**ni idioti - napisao je on.

Činjenica je da Novak nikada javno nije pozicionirao u korist bilo kakve političke partije, da nikada nije javno podržao Putina niti bilo kakav genocid.

Takođe, protivio se samo vakcini protiv korone, ali nikada nije lobirao protiv, tako reči Pabla Ečenikea nisu istinite.

Ečenike je politčar koji je rođen u Argentini i koji se sa 12-13 godina preselio u Španiju. Boluje od spinalne mišićne atrofije, a 2019. je izabran za člana Kongresa.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija