• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2023

12:19

Opa, Nadal ubeđen: Alkaraz i Đoković bez napora idu do finala!

Tanjug/AP

Tenis

Opa, Nadal ubeđen: Alkaraz i Đoković bez napora idu do finala!

Podeli vest

Toni Nadal, nekadašnji trener Rafaela i njegov stric, veruje da će Novak Đoković i Karlos Alkaraz rutinski preskočiti prepreke u polufinalu i zakazati okršaj za trofej Ju-Es opena.

Toni Nadal se u svojoj kolumni za "El Pais" bavio potencijalnim finalom poslednjeg grend slema u sezoni. Novaku Đokoviću će na putu do finala rival biti Amerikanac Ben Šelton, a Karlosu Alkarazu ruski as Danil Medvedev. 

- Nakon njihova dva poslednja meča, na Vimbldonu i Sinsinatiju, navijači sa nestrpljenjem čekaju novi poglavlje rivalstva između Đokovića i Alkarasa. I Novak i Karlos su došli do završnice bez previše napora. Tačno je da je Srbin gubio 2:0 u meču protiv Đerea, ali je isto tako tačno da je do kraja imao vrlo malo problema da napravi preokret. U isto vreme Španac je imao samo manje poteškoće protiv Evansa, kojeg je savladao u četiri seta.

Foto: profimedia

 

 

Nadal smatra da i Đoković i Alkaraz najbolje od sebe čuvaju za kraj ovog grend slema.

- Imali su obojica manje uspone i padove i nisu nam pokazali najbolje od sebe. Smatram da su Karlos i Novak bili svesni kvaliteta njihovih protivnika i da su zato štedeli malo svoje snage u dosadašnjem delu turnira. Možda će me neko optužiti da predviđam ko će igrati u finalu i tačno je, ništa ne može da se uzme zdravo za gotovo i pored odličnih igara Đokovića i Alkarasa do sada - na neki način se ogradio Toni Nadal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija