• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2023

13:57

Napokon! Oglasio se Federer i ovo rekao za Novaka!

EPAIMAGES

Tenis

Napokon! Oglasio se Federer i ovo rekao za Novaka!

Podeli vest

Bivši švajcarski teniser Rodžer Federer oglasio se prvi put od Ju-Es opena kada je Novak Đoković stigao do rekrdnog 24. grend slem trofeja.

Imao je Španac Rafael Nadal u nekru ruku maliciozne izjave kada je najbolji teniser sveta u pitanju, ali je na kraju priznao da je Novak, kada su titule u pitanju, najbolji koji je ikada igrao.

Sada se oglasio i jedan od najboljih igrača u istoriji, Rodžer Federer.

"Cela priča je počela kada je Pit Sampras oborio rekord Roja Emersona od 12 titula. Pit je dugo to pokušavao i na kraju je uspeo. Od tog trenutka rekordi su u tenisu počeli da dobijaju na važnosti, a Đoković je u Njujorku podigao letvicu na 24 Grend slem trofeja", rekao je Federer.

 

 

Bivši prvi reket sveta trenutno se nalazi u Vankuveru, gde će se igrati Lejver kup.

" Videti drugarstvo, ljude iz različitih zemalja kako se okupljaju u timu, poput mene i Rafe ili mene i Novaka, bilo je divno.. Ovo takmičenje je izuzetno važno za mene, nisam ni sanjao da ću se na njemu oprostiti od tenisa! Svi smo bili tu i Rafa i Nole i Endi. Kad se tome doda da su kao selektori bili Džon Mekinro i Bjern Borg, utisak je da je sve bilo fantastično" -poručio je Federer.

Ovogodišnji Lejver kup počinje u petak i igraće se do nedelje u Kanadi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija