• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2023

22:29

Ana Ivanović ponovo nominovana za Kuću slavnih

ATAIMAGES

Tenis

Ana Ivanović ponovo nominovana za Kuću slavnih

Podeli vest

Nekada najbolja srpska teniserka imaće novu priliku da se nađe u odabranom društvu

Pobednica Rolan Garosa iz 2008. godine našla se među kandidatima za "klasu 2024" i ulazak u Kuću slavnih u Njuportu!

Za protivkandidate Ana Ivanović (35) će imati dobro poznata imena belog sporta. Španskog asa Karlosa Moju (osvajač Rolan Garosa 1998.), Leandera Paesa iz Indije (vlasnik 18 grend slem titula u dublu i miksu, bivši svetski broj 1 u parovima), Kara Blek iz Zimbabvea (nekada najbolja svetska dubl igračica i desetostruka grend slem šampionka), a tu je i Italijanka Flavija Peneta (pobednica Ju-Es opena iz 2015.).

Ipak, jedno ime se posebno izdvaja, a to je Anin zemljak Danijel Nestor, rođeni Beograđanin koji je nastupao pod zastavom Kanade.On je svojevremeno bio i dubl partner našem Nenadu Zimonjiću, sa kojim je beležio velike uspehe.

Foto: EPAIMAGES

Ana je 2008. osvojila Rolan Garos

Glasanje će odvijati onlajn putem preko ovog linka. Počeće 27. septembra i trajaće do 9. oktobra, a svi zainteresovani mogu da učestvuju. 

Tri kandidata koja budu imala najviše glasova od strane navijača, dobiće bonus poene na svoj rezultat od zvanične komisije, koju će činiti teniski novinari, istoričari i članovi Kuće slavnih. Za prijem je potrebno da se osvoji 75 odsto glasova.

Podsetimo, naša Ana je bila među nominovanima i pre dve godine, ali tada nije prošla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija