• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

09:27

Rune se ne slaže sa Đokovićem! Prihvatam, ali ne verujem!

profimedia

Tenis

Rune se ne slaže sa Đokovićem! Prihvatam, ali ne verujem!

Podeli vest

Mladi danski teniser Holger Rune nije se složio sa komentarom Novaka Đokovića da je igranje protiv njega kao da igra protiv ogledala.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković pohvalio je sjajnog Holgera Runea koji ga je namučio u Torinu u večeri za nama, rekavši da vidi sličnosti u igri između njih dvojice, ali deseti teniser planete ne misli tako.

- Ne. Naravno, prihvatam kompliment, ali ne verujem u to. Dobro je da te porede sa njim, on je jedan od najboljih tenisera na svetu. Fizički, osećao sam se dobro. Igrali smo tri sata i osećam to, ali verujem da je i kod njega tako. Bio je spreman da nastavi, ali do toga nije došlo. Ja sam pokušao da rasporedim svoju energiju na najbolji mogući način. Pokušao sam da je ne koristim nepotrebno, da ostanem smiren i igram tenis kako želim - rekao je Rune koji je poražen u duelu sa prvim reketom sveta na startu Završnog mastersa u Torinu.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Srpski as je posle više od tri sata igre slavio u tri seta.

- Bio je to dobar meč. Obojica smo odlično počeli dobro na servisu. Uspeo sam da napravim brejk rano, ali mi je ubrzo uzvratio. U prvom setu smo bili izjednačeni. Mislim da sam imao šansu u drugom setu da dođem do 3:0, ali nisam. Novak se vratio i viđen je neizvestan set. Uzeo sam mu drugi i uneo neizvesnost, a ovo je bila još jedna sjajna bitka sa Novakom - istakao je Rune i dodao:

Foto: EPA Images

 

 

Žali mladi Danac što nije rešio duel u svoju korist.

- Imali smo sjajne mečeve. Nažalost, nisam uspeo da pobedim, tako je kako je. Moram da idem napred, zadržim ono sa čime sam zadovoljan i popravim ono sa čime nisam. Mislim da je ovaj meč bio na višem nivou nego onaj u Parizu. Ponosan sam na to. Rezultat je sličan, Novak je sjajan igrač.

Progovorio je i o odnosu sa novim trenerom Borisom Bekerom.

Naš odnos je veoma dobar. Imam sjajnu podršku od svog tima, oni su bili ključni u mojim pokušajima da se fokusiram na servis. Prvi servis je veoma važan protiv Novaka. Ako ga ne pogodiš, pritisak je na tebi. Teško je protiv Đokovića - zaključio je Rune.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija