• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

18:50

Nadal napokon priznao: Nikada neću prestići Novaka!

APfoto

Tenis

Nadal napokon priznao: Nikada neću prestići Novaka!

Podeli vest

Nisam u poziciji da ga ikada prestignem, priznao Španac.

Kada Novak Đoković izađe na teren - jedan rekord padne. Do kraja godine srpski teniser će postati prvi u istoriji sa 400 nedelja na vrhu ATP liste, ove godine je sa tri grend slem titule i u tom segmentu postao najbolji svih vremena, a da će ga ikada iko prestići čini se kao nemoguća misija. 

Sve više ljudi je svesno da, od aktuelnih igrača, Novaku u tom smislu niko ne može da parira. Sada je to priznao i Rafael Nadal! Španski teniser koji se već deset meseci oporavlja od povrede obratio se medijima i priznao - Novak će ostati rekorder po broju grend slemova. 

- Neću prestići Đokovića po broju grend slema pehara. Nisam u poziciji da to učinim, jer nisam igrao tenis godinu dana. Samo želim da ponovo zaigram, da uživam u tenisu, tako da smatram da na tu temu ne moramo više da pričamo - rekao je Nadal.

Foto: EPA

 

Saga oko njegovog povratka na teren traje već nekoliko meseci. Nadal je najavio da će mu 2024. biti poslednja u karijeri, ali je pitanje kada će ponovo zaigrati i da li je realno očekivati ga na Australijan openu u januaru. 

- Sve do skoro nisam bio siguran da li ću ponovo igrati turnire, ali sada mogu da kažem da iskreno verujem da hoću. Jedino što ne znam kada će to biti. Sve sam bliži povratku i ja sam taj koji najviše želi da ponovo istrči na teren. Razumem interesovanje javnosti, međutim, kada tačno budem znao kada ću zaigrati, to ću javno reći - podvukao je Nadal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija