• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2023

11:46

Tijana čestitala Novaku: Hvala za inspiraciju, radost i ponos!

EPAIMAGES

Tenis

Tijana čestitala Novaku: Hvala za inspiraciju, radost i ponos!

Podeli vest

Najbolja odbojkašica na svetu Tijana Bošković ponosna je na Novaka Đokovića, prvog teniseta sveta.

Srpski as je izdominirao na Završnom mastersu u Torinu! Osvojio je rekordni sedmi trofej i nadmašio Rodžera Federera. Takođe, počeo je 400. nedelju na prvom mestu na ATP listi, rekord koji će teško neki teniser u bliskoj budućnosti moći da nadmaši

Novaku stižu čestitke sa svih strana, a sigurno jedna od nejlepših stigla je od naše sjajne odbojkašice.

"Dragi Nole, hvala za inspiraciju, radost i ponos svih ovih godina. Čestitam ti na fenomenalnoj sezoni i neverovatnih 400 nedelja na prvom mestu. Privilegija je biti sportista u isto vreme kad i ti i zadovoljstvo gledati te kako pomeraš granice", napisala je naša najbolja odbojkašica, igračica Ezačibašija.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Bošković (@coti_18)

 

 

 

Posle tri grend slem titule i finala na Vimbldonu, Novak je osvojio i ATP Finale pošto je pobedio u dva seta Janika Sinera. Stavio je tačku na sjajnu godinu.

- Poseban momenat. Jedna od najboljih sezona koje sam imao u životu. Kruna je pobeda protiv lokalnog heroja Janika. On je fenomenalan. Jako sam ponosan. U poslednja dva dana kako sam igrao protiv Alkarasa i Sinera, dvojice najboljih igrača pored Medvedeva i mene. Morao sam da pojačam. Fenomenalna nedelja -  rekao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Savin

pre 5 meseci

Neka zdravlje i sreća podari dvoje naši sportski velikana,da nas još dugo svojim uspesima čine srećnim i ponosnim

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija