• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2024

07:00

Otkriven Nadalov plan: Zanima ga samo Pariz, ostalo je bonus!

profimedia

Tenis

Otkriven Nadalov plan: Zanima ga samo Pariz, ostalo je bonus!

Podeli vest

Džimi Konors smatra da Španac ima želju da što bolji rezultat ostvari na Rolan Garosu.

Vratio se Rafael Nadal na teren nakon godinu dana pauze i vezao dve pobede. Delovalo je da se Španac dobro spremio za ono što ga čeka u 2024. ali je otrežnjenje stiglo veoma brzo. Džordan Tompson savladao ga je u četvrtfinalu Brizbejna, a da stvar bude gora - Nadal se povredio...

Mučio je levi kuk Rafaela Nadala tokom prethodnih godinu dana, a bol na istom mestu osetio je i protiv Tomspona. Ipak, na konferenciji za medije otkrio je da se radi samo o upali mišića budući da je 12 meseci bio bez mečeva. 

Očekuje se da Rafael Nadal bude spreman za Australijan open koji počinje 15. januara. Daleko od toga da spada u prvi red favorita, a po rečima Džimija Konorsa - Španac i nema nameru da napadne titulu u Melburnu već mu je jedini i glavni cilj Rolan Garos. 

- Rafael Nadal se trudi da postigne rezultat na Rolan Garosu, sve pre toga je čist bonus za njega. Šta god da je, Australijan open, Vimbldon, koji je posle, ili Monte Karlo, Nadal gleda da pobedi u Parizu. Biće interesantno videti kako će ti mladići, Alkaras, Zverev, Cicipas i ostali gledati na njega po povratku - rekao je Džimi Konors. 

Foto: EPA

 

Amerikanac dodaje da u to ubraja i sve ostale turnire na šljaci budući da je poznato da mu je upravo to omiljena podloga za igru. 

- Ako bude imao uspeha u Australiji, ili u Monte Karlu na šljaci, možda Majamiju, njegov cilj je opet Frenč open. Ako ga osvoji još jednom, koliko će to biti, 47. put? Rekord koji neće biti oboren - podvukao je Amerikanac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija