• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

28.02.2024

19:00

Ponovo vereni! Naš teniser obnovio vezu sa lepom doktorkom (FOTO GALERIJA)

Instagram

Tenis

Ponovo vereni! Naš teniser obnovio vezu sa lepom doktorkom (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović (33) zaljubljen je kao nikada pre! Trenutno 55. teniser sveta obnovio je vezu sa prelepom doktorkom Lidijom Mikić (27), otkriva izvor Informera.

Lajović je kao iskusni teniser odavno poznat širom sveta, a jedina devojka koju je predstavio javnosti je Beograđanka Lidija, nekada jedna od najboljih studentkinja medicine na Univerzitetu u Beogradu sa prosekom 10, a sada specijalizant interne medicine.

 

Njih dvoje vezu su započeli pre čak devet godina, ali ono što je manje poznato jeste da je u romansi nastupila "pauza" prošle godine.

Zaposlena na Zvezdari


Kako otkriva izvor Informera, obaveze su ih razdvojile jer je Dušan retko u Srbiji, dok je Lidija skoro dve godine zaposlena u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara, na kardiologiji.

Foto: EPA Images

Putuje bez devojke na turnire: Dušan Lajović

 


- Dušan je pričao da dobro podnose daljinu jer oboje imaju mnogo obaveza, ali u jednom momentu naišli su na probleme. On putuje po svetu i igra na turnirima, a ona nije u mogućnosti da ga prati kao većina žena sportista, jer gradi karijeru u medicini i zaposlila se u kliničkom centru. Ipak, uspeli su da prevaziđu sve što ih je kočilo i odnedavno su ponovo zajedno - otkriva izvor Informera.

Foto: Prvi put Dušan je Lidiju je zaprosio 2022.

Lajović je Lidiju zaprosio najpre na leto 2022. godine, a sada je to ponovo učinio.


- Oni su ponovo vereni i srećni su kao nikada pre. Dušan svakako neće putovati po svetu još mnogo godina, jer se polako bliži kraj njegove karijere. Svojom devojkom Lidijom izuzetno se ponosi jer je uspešna i pametna i pruža joj ogromnu podršku na putu ka ostvarivanju sna - dodaje izvor Informera.


Đak generacije


Lidija je bila đak generacije u Šestoj beogradskoj gimnaziji, učestvovala je na republičkim takmičenjima iz istorije, srpskog i biologije i osvajala nagrade. Nagrađena je šampionskom titulom iz besedništva. Pre tri godine dobila je stipendiju Fonda za mlade talente "Dositeja", koju joj je uručio predsednik Aleksandar Vučić, a diplomirala je 2021. godine sa svim desetkama.


Imala je i emisiju na naučnoj televiziji Brainz, a osim naukom, bavila se i sportom i deset godina trenirala odbojku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija