• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

03.03.2024

18:32

Nadal najavio kraj: Ovo je moja poslednja sezona!

EPA Images

Tenis

Nadal najavio kraj: Ovo je moja poslednja sezona!

Podeli vest

Nisam odlučio 100 posto, ali ide ka tome da je poslednja, objašnjava španski teniser.

Muče povrede Rafaela Nadala već nekoliko godina, a zbog jedne je propustio kompletnu prošlu sezonu. Španac se vratio na startu 2024. godine, odigrao dva meča, doživeo poraz od Džordana Tomspona u četvrtfinalu Brizbejna. Nažalost, tom prilikom doživeo je novi peh zbog kog je otkazao učešće na Australijan openu i Dohi. 

Iako je poslednji meč odigrao 5. januara Rafael Nadal nema nameru da odustane, naprotiv, Španac je stigao u Ameriku gde ga naredne nedelje očekuje Masters u Indijan Velsu. Svestan je Nadal da nije u najboljoj formi i fizičkom stanju zbog čega priznaje da mu je ovo poslednja sezona u karijeri. 

- Za mene je prioritet da zdrav napustim Indijan Vels. Zatim sledi sezona na šljaci, koja može i ne mora da mi bude poslednja – nisam odlučio 100 posto, ali ide ka tome da je poslednja - rekao je Rafael Nadal. 

Povreda je pokvarila njegov nastup u Brizbejnu iako se dobro pripremio za turneju u Australiji. Sada je situacija, kako kaže, nešto drugačija budući da ga je povreda mučila pred Indijan Vels. 

- Priprema za Indijan Vels nije bila sjajna, a pred Brizbejn je to bilo vrlo dobro. Želim da igram trening setove između egzibicije s Karlitosom i meča prve runde u Indijan Velsu, ta tri dana - poručio je Španac. 

Foto: EPAIMAGES

 

Za kraj, legendarni španski teniser dodaje da u ovom momentu nije siguran u kakvom je fizičkom stanju njegovo telo pred turnir u Americi. 

- Ne znam na kom sam nivou, bilo je boljih i gorih trenutaka. Najvažnije da sam ovde – ako je tako, to je već dobra vest. Za mene je najvažnije da provedem nekoliko dana u Indijan Velsu, da treniram s drugim igračima - podvukao je španski teniser. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija