• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

07.03.2024

09:24

Alkaraz: Došao sam da odbranim titulu!

profimedia

Tenis

Alkaraz: Došao sam da odbranim titulu!

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz kaže da mu je glavni cilj odbrana titule na Indijan Velsu.

Španac je nedavno na turniru  u Rio de Žaneiru  doživeo povredu zgloba, ipak vrlo brzo se vratio na teren. Imao je egzibiciju s Rafaelom Nadalom u Las Vegasu, a sada ga čeka izazov u "američkoj pustinji".

Istakao je Alkaraz  da mu je jako drago što će biti u prilici da brani titulu na prvom mastersu u sezoni.

Foto: profimedia

Karlos Alkaraz

 

- Dolazim ovde da odbranim titulu. Teško je… Tu su najbolji teniseri na svetu, neki od njih igraju sjajan tenis ove godine. Znam da će biti jako teško, ali tu sam da odradim to. Ovde sam da probam da odbranim titulu. Osećao sam se dobro na treningu - kaže drugi teniser sveta.

Istakao je da se oseća dobro i da je njegov plan jasan.

- Verovatno neki ljudi razmišljaju o zglobu. Videćemo da li ću ostati na 100 odsto ili ne, ali osećam se bolje. Videćemo kako će proteći turnir. Tu sam da odbranim titulu, ne mislim ni na šta drugo - istakao je on.

Španski teniser prvi meč na Indijan Velsu igra u petak, a protivnik će mu biti Mateo Arnaldi iz Italije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija