• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

09.03.2024

10:01

Uobraženi Amer kojeg je Nole spustio u dilemi! Moraću još da razmislim o OI...

EPA-EFE/WILL OLIVER

Tenis

Uobraženi Amer kojeg je Nole spustio u dilemi! Moraću još da razmislim o OI...

Podeli vest

Američki teniser Ben Šelton (21), koji je dospeo u centar pažnje nakon što je "spustio slušalicu" Novaku Đokoviću na jednom meču, posle trijumfa u drugom kolu Indijan Velsa otkrio je da verovatno neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu (26. jul - 11. avgust).

Mladi američki as bio je bolji od Čeha Jakuba Menšika (18) pobedivši ga sa 2:1 (4:6, 6:3, 6:4), a onda je prokomentarisao to što je igrao sa toliko mlađim rivalom.

- Iskreno, prvi put sam igrao protiv mlađeg tenisera od mene, ili nekoga ko nije blizu mene po godištu. Već sam igrao protiv Karlosa Alkaraza, Holgera Runea koji su godinu dana mlađi, i Artura Fisa, koji je godinu ipo mlađi. Ali Menšik je tri godine mlađi i zaista je impresivno kako igra u tom dobu. Mnogo je bolji od mene kada sam imao 18 godina - rekao je Šelton.

 

 

Šelton je rekao da su male šanse da se pojavi na OI u Parizu.

- Mnogo je naporan takmičarski kalendar u ovoj godini. Moraću još da razmislim, ali kako sada stoje stvari, verovatno neću igrati. Biću u Evropi dva meseca zbog Vimbldona, posle ću morati dobro da se pripremim za Ju-Es open. Između tih velikih takmičenja bih morao opet da igram na šljaci i to bi mi znatno pokvarilo pripreme za Flašing Medouz, jer želim da idem na sve pripremne turnire.

Naredni rival Amerikancu u Indijan Velsu je Argentinac Francisko Serundulo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija