• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

20.03.2024

14:30

Dugo sam pričala sa Sabalenkom! Ne osuđujte je!

Shutterstock/EPA

Tenis

Dugo sam pričala sa Sabalenkom! Ne osuđujte je!

Podeli vest

Nikad nemojte da osuđujete druge ljude, pogotovo nemojte da procenjujete kako i koliko neko tuguje za voljenom osobom, poručila je iskusna Karolina Voznjacki o slučaju Arine Sabalenke.

Šokante vesti nizale su se tokom jučerašnjeg dana jedna za drugom u vezi sa beloruskom teniserkom. Prvo da je preminuo njen dečko Konstantin Kolcov, navodno od plućne embolije. Nekoliko sati kasnije policija Majamija saopštila je da se ubio skokom sa balkona hotela. A onda je, za neke i najšokantnija vest dana, stigla potvrda da će Sabalenka uprkos strašnoj tragediji igrati na mastersu u Majamiju koji je počeo noćas! 

 

Foto: Instagram

 

 


Ta vest je, naravno, zapalila društvene mreže, a većina komentara bili su osuđivački na račun druge teniserke sveta, jer je malo kome jasno kako je našla snagu, motivaciju i želju da uprkos teškoj tragediji pristane da igra.

Prva je u njenu odbranu stala Voznjacki.

- Svako tuguje na drugačiji način. Dala sam joj do znanja da ako joj ikada nešto zatreba, ja sam tu, mi smo svi tu za nju. Ne mogu ni da zamislim kroz šta Arina trenutno prolazi. I ja plačem zbog nje. To je tako strašna situacija. To je tako teško. Otišla sam do nje i rekla joj da sam tu ako joj bilo šta zatreba. Volim Arinu. Mislim da je sjajna osoba. Ona je uvek tako srećna i otvorena osoba. Gledati je kako prolazi kroz agoniju, baš je srceparajuće. Ne mogu ni da zamislim kroz šta trenutno prolazi - rekla je Voznjacki.

Foto: EPA

 

 


Sabalenka bi u prvom kolu Majamija trebalo da igra protiv Paole Badose, koja je priznala ne može da zamisli kako će izgledati njihov duel. Njih dve su inače veoma dobre prijateljice, a Badosa kaže čak i najbolje drugarice u svetu tenisa.


- Ne želim da pričam o tome što se desilo. Ali naravno, kao što sam ranije rekla, ona je jedna od mojih najboljih prijateljica. Juče sam razgovarala sa njom dugo. Jutros isto. Tako da znam kroz šta prolazi. Znam celu situaciju, sve šta se dešava. To je za mene pomalo šokantno, teško je i meni da prođem kroz to, jer je ona moja najbolja drugarica i ne želim da pati. To je veoma teška situacija - naglasila je Badosa.

Foto: EPA

 

 

Špankinja je potom rekla kako se nada da će meč, ipak, biti dobar, jer će Sabalenka "odnekud pronaći snagu".

- Igrati protiv nje biće jako neprijatno. Ipak, ne želim mnogo da pričam o tome, jer sam rekla da neću pričati. Ona je moja najbolja drugarica i to sam joj obećala. Stvarno ne znam šta da kažem, iskreno. Ona je jaka žena. Mislim da će odnekud pronaći snagu. Nadam se da će to biti prava borba, dobar meč, pa da vidimo - rekla je Badosa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija