• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

12.04.2024

15:23

Haos u Monte Karlu! Rune u klinču sa publikom i sudijom, nije hteo da igra protiv Sinera! (VIDEO)

printscreen

Tenis

Haos u Monte Karlu! Rune u klinču sa publikom i sudijom, nije hteo da igra protiv Sinera! (VIDEO)

Podeli vest

Haos na meču Janika Sinera i Holgera Runea u četvrtfinalu Monte Karla! U završnici drugog seta danski teniser dobio je opomenu zbog nesportskog ponašanja, pošto je ušao u sukob sa navijačima!

Prvi set dobio je Siner, a u drugom je viđena prava drama i velika tenzija, koja je eskalirala u finišu tog dela igre. Publika je bila otvoreno na strani italijanskog tenisera, a potom je Rune dobio zvaničnu opomenu zbog toga što je, gestikulacijom rukama, pokušao da ućutka navijače.

On im je pokazivao da su preglasni i da bi trebalo da malo spuste ton, barem kada je on na servisu. Oni su ga potom propisno izviždali, a on je onda otišao da se žali kod arbitra. Potom je usledilo i sudijska opomena zbog nesportskog ponašanja.

Foto: EPA

Rune u raspravi sa sudijom i supervizorima

 

 

Danac se pravdao da nije govorio ružne reči navijačima i nije mogao da se načudi da je zbog toga što je tražio tišinu dobio opomenu. Zbog svega je morao da reaguje supervizor i da siđe na teren, kako bi razrešio čitavu situaciju.

Pogledajte u snimku kako je to izgledalo.

 

 

 

 

 

 

Taj trenutak Dancu je očigledno dao dodatni elan, pa je taj set dobio nakon iscrpljujućeg taj brejka, ali je na kraju ipak poražen sa 2:1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija