• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. K.

23.04.2024

05:58

Nole je car, prišao Alkarazu na crvenom tepihu... Kakva scena! (VIDEO)

printscreen

Tenis

Nole je car, prišao Alkarazu na crvenom tepihu... Kakva scena! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji svetski teniser Novak Đoković još jednom je pokazao da je veliki car.

Peti put u karijeri je proglašen za najboljeg sportistu sveta u izboru Laureusa. Dominirao je tokom ceremonije, ali i pre spektakla. 

Pre početka dodele priznanja sreo je mladog kolegu Karlosa Alkaraza na crvenom tepihu. Čim ga je video, Alkaraz je razvukao širok osmeh. Đoković mu je prošao i malo ga iznenadio, jer je delovalo da to Španac nije očekivao. Počeo je Srbin da priča na španskom jeziku, pa je malo zadirkivao Karlosa zbog odela, a videlo se da Špancu prija prijateljski pozdrav i ćaskanje sa najboljim teniserom ikada. Ono što nikome nije promaklo je pogled Alkaraza dok je Nole pričao. Slušao ga je s velikom pažnjom i gledao s divljenjem.

Šta drugo možete da poželite danas, nego da vas neko gleda kao Karlitos Novaka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laureus (@laureussport)


Srbin je već Laureus osvajao  2012, 2015, 2016. i 2019. godine. Izjednačio se sa Rodžerom Federerom, koji je takođe pet puta osvajao ovo priznanje za sportistu godinu, ali ima i jedan Laureus za povratak godine. Đoković je prethodne godine osvojio Australijan open, Rolan Garos i Ju-Es open, igrao je finale Vimbldona, a osvojio je i Završni masters u Torinu i masterse u Sinsinatiju i Parizu. Godinu je završio na prvom mestu.

Pored Đokovića bili su nominovani i atletičari Šveđanin Armand Duplantis i Amerikanac Noa Lajls, svetski šampion u Formuli 1 Holanđanin Maks Ferstapen i fudbaleri Argentinac Lionel Mesi i Norvežanin Erling Holand.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija