• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

26.04.2024

17:22

Povreda je prošlost! Alkaraz furiozan na startu turnira u Madridu!

EPAIMAGES

Tenis

Povreda je prošlost! Alkaraz furiozan na startu turnira u Madridu!

Podeli vest

Španski teniser na pravi način započeo put ka odbrani trona.

Propustio je Karlos Alkaraz zbog problema sa povredama turnire u Monte Karlu i Barseloni, ali je sve to prošlost. Španac je potpuno spreman stigao u Madrid rešen da odbrani troj u prestonici, a početak obećava budući da je treći reket sveta deklasirao Aleksandera Ševčenka u drugom kolu - 2:0 (6:2, 6:1). 

Imali su navijači Karlosa Alkaraza, ali i sam Španac mnogo razloga za brigu pred start turnira. Imao je treći teniser sveta problema sa mišićem u desnoj ruci, nakon oporavka izgubio je osećaj pri udarcima zbog čega je rešio da propusti turnir u Barseloni. Bilo je pitanje u kakvom će stanju doći u Madrid, utisak je - sve je kako treba. 

Foto: EPAIMAGES

 

Od starta je Alkaraz nametnuo svoj ritam i vrlo rano stigao do brejka protiv Kazahstanca. Do kraja seta je španski teniser rivalu prepustio samo dva gema, od toga jedan brejk, a ništa drugačije nije bilo ni u drugom setu. 

Istina, trijumf nad 59. teniserom sveta ne mora ništa da znači, ali početak za Karlosa Alkaraza obećava. Ipak, već u narednom kolu očekuje ga znatno teži zadatak budući da će mu rival biti specijalista na šljaci - Tijago Sejbot Vild. Brazilac je na startu turnira u Madridu eliminisao favorizovanog Lorenca Muzetija sa 2:0. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija