• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

05.03.2021

20:12

SRBIJA SE SUTRA ZATVARA, A NA NOVOM BEOGRADU PROVOD I MUZIKA UŽIVO! Komunalna milicija ispraznila kafić, KAZNE ZA SVE KOJI NISU IMALI MASKE!

Beograd

SRBIJA SE SUTRA ZATVARA, A NA NOVOM BEOGRADU PROVOD I MUZIKA UŽIVO! Komunalna milicija ispraznila kafić, KAZNE ZA SVE KOJI NISU IMALI MASKE!

Podeli vest

Komunalna milicija uz asistenciju policije zatekla je večeras u jednom lokalu na Novom Beogradu korona žurku i naredila gostima da napuste objekat

Komunalci su u 19.30 u ugostiteljskom objektu u Ulici Juriji Gagarina pronašli muziku uživo i oko 35 gostiju. Lokal je sankcionisan, ispražnjen a protiv gostiju se podnose prijave zbog nenošenja maski.

USVOJENE NOVE MERE! Vlada Srbije presekla! Odluka stupa na snagu od subote

Podsetimo, na predlog Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti Covid-19, Vlada Srbije usvojila je danas nove mere za suzbijanje epidemije, koje se odnose na predstojeći vikend, 6. i 7. marta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SVETSKA SENZACIJA

pre 3 godine

Usred Vlade RH u Banskim dvorima su tokom obnove od zemljotresa nađeni senzacionalni arheološki nalazi starih Hrvata preko 3000g!

Olja

pre 3 godine

Za sve koji su bili na privatnim žurkama i koji su evidentirani, jer su platili kazne, nebi smeli biti primljeni na besplatno testiranje i na preglede u Covid bolnice. Sve troškove im treba naplatiti po tržišnim cenama pa da vidimo kako će se onda provesti. Bezobrazluku dosta !!!

Pera pravda

pre 3 godine

Tako i 41 kažnjavali za sve i svašta što je tada "bilo po zakonu" a posle je bilo kuku majko

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set