• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.07.2021

21:06

BATAJNICOM NOĆU ŠETA ŽENA U BELOM S CUCLOM U USTIMA! Meštani se zaključavaju u kuće, NIKO NE ŽELI DA JE SRETNE! JEZIVA ISTINITA PRIČA! /VIDEO/FOTO/

Privatna arhiva

Beograd

BATAJNICOM NOĆU ŠETA ŽENA U BELOM S CUCLOM U USTIMA! Meštani se zaključavaju u kuće, NIKO NE ŽELI DA JE SRETNE! JEZIVA ISTINITA PRIČA! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Građani beogradskog naselja Batajnica već danima su u strahu zbog čudnog prizora koji viđaju u večernjim satima u blizini Osnovne škole Svetislav Golubović Mitraljeta

Kako kaže izvor Informera, u tom kraju pojavljuje se žena od četrdesetak godina u spavaćici, sa cuclom u ustima i lutkom u rukama. Ona šeta ulicama oko škole i izaziva nemir kod prolaznika.

Prema nekim informacijama, ona je čak i izletela na put ispred automobila i navodno pokušala da napadne vozača. Tom prilikom je, kažu, imala i nož kod sebe, ali taj podatak nije potvrđen.

Foto: Privatna arhiva

Zbog uznemirenosti koju osećaju, Batajničani su počeli putem društvenih mreža da dele njene fotografije, snimke, upozorenja i informacije gde se ona nalazi. Posebno apeluju na roditelje da čuvaju decu i ne puštaju ih u večernjim satima da šetaju po mračnim ulicama.

Foto: Privatna arhiva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 2 godine

Ženi je očigledno potrebna pomoć... Umesto što se kače slike i snimci po internetu, bolje je pozvati nadležne službe koje mogu da joj pomognu... Jadna žena...

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set