• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2021

12:31

Treba nam više vakcinisanih, zato otvaramo punktove gde god možemo! ZAVRŠIĆEMO S MERAMA KADA PREĐEMO 80 ODSTO IMUNIZOVANIH!

Informer

Beograd

Treba nam više vakcinisanih, zato otvaramo punktove gde god možemo! ZAVRŠIĆEMO S MERAMA KADA PREĐEMO 80 ODSTO IMUNIZOVANIH!

Podeli vest

U Beogradu je, zaključno sa jučerašnjim danom, prvu dozu vakcine protiv korona virusa primilo 812.361 osoba što je 58,56 odsto građana, dok je revakcinisano 782.424 ili 56,44 odsto građana, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić

Naveo je da je trećom dozom vakcinisano više od 201.000 građana, tačnije 14,58 odsto što, dodao je, znači da ćemo danas sigurno preći 15 odsto građana koji su primili tu dozu.

Foto: Informer

Vesić je precizirao da je u Beogradu do sada ukupno dato 1.796.745 doza vakcina i dodao da je to dobro, ali da nije dovoljno.

HEROJSKI JE VAKCINISATI SE! To je odgovoran čin prema sebi i drugima... Novi punk za vakcinaciju u TC "Galerija"!

- Ako hoćemo da završimo sa svim merama, moramo da pređemo 80 odsto, da imamo preko milion vakcinisanih. Beograd je dobar u odnosu na druge regione, ali nije dovoljno. Treba nam više vakcinisanih i zato se trudimo da otvaramo punktove gde god možemo - rekao je Vesić novinarima, nakon otvaranja punkta u tržnom centru "Galerija".

Foto: Informer

On je još jednom apelovao na sve građane da se vakcinišu jer je, kako je istakao, to jedini način da izađemo iz ove krize, da završimo sa pandemijom i vratimo se normalnom životu.

- Danska je došla do 85 odsto vakcinisanih i ukinula sve mere. Kada mi u Beogradu pređemo 80 odsto, to će biti moguće i ovde - dodao je Vesić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set