• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.03.2022

18:06

BRAVO, LJUDINO! Izgubljen pas ušao u prevoz na Brankovom mostu, ono što je vozač uradio oduševilo je celu Srbiju (FOTO)

Beograd

BRAVO, LJUDINO! Izgubljen pas ušao u prevoz na Brankovom mostu, ono što je vozač uradio oduševilo je celu Srbiju (FOTO)

Podeli vest

Izgubljeni pas ušao u autobus koji saobraća na liniji 71, a vozač ga primio u kabinu

Na instagram stranici "mojbeograd_rezerva" pojavila se fotografija na kojoj se vidi kako crni pas sedi pored vozača u kabini, a kako stoji u opisu fotografije reč je o izgubljenoj ženki koja je danas ušla u autobus koji saobraća na liniji 71.

Foto: printskrin/instagram/moj beograd rezerva

Ona je izgubljena ušla u autobus na Brankovom mostu oko 14.15 časova danas. Kao što se može videti na sebi ima veoma zanimljivo odelce narandžaste boje i ogrlicu.

Izgubljena, ušla u 71 na Brankovom mostu u 14:15h. Ako je neko traži vozač je primio u kabinu. U pravcu Bežanije je otišla busom - piše na instagram stranici "mojbeograd_rezerva".

Foto: printskrin/instagram/moj beograd rezerva

Korisnici društvenih mreža nisu krili oduševljenje:

Pa ovo je bre čovek ljudina, respekt dobri čoveče,

Bravo za vozača,

- Sunce milo kako sedi mirno i vozi se ..bravo za vozača,

- Vozač sa velikim srcem..

- Vozač car! Heroj dana!!! - samo su neki od komentara na Instagramu. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!
Besramno!

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!

Crnogorski parlament raspravljaće o predlogu rezolucije o genocidu u Jasenovcu tek krajem juna, tj. za mesec dana, iako je debata po planu trebalo da bude na dnevnom redu ovih dana. U međuvremenu, DPS "ražalovanog" Mila Đukanovića zahteva da se rezolucija momentalno povuče jer ljuti Hrvate, tačnije ruši dobre odnose sa jednom od država članica Evropske unije i dovodi u pitanje proces EU integracija. Istovremeno, zvanični Zagreb preti Podgorici odmazdom ako se usudi da raspravlja masakru 700.000 ljudi, uglavnom Srba, u ustaškom logoru Jasenovac!

31.05.2024

21:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set