• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

22.04.2022

07:39

NOĆ U BEOGRADU: Hitnu pomoć najviše tražili srčani bolesnici i asmatičari

Beograd

NOĆ U BEOGRADU: Hitnu pomoć najviše tražili srčani bolesnici i asmatičari

Podeli vest

Hitna pomoć imala je noćas 87 intervencija od kojih 17 na javnom mestu

Za pomoć su se najviše javljali asmatičari i srčani bolesnici, a kako je rečeno u Hitnoj pomoći, intervenisano je i zbog osoba u alkoholisanom stanju.

Foto: Informer

Hitna pomoć

Oko šest sati dogodio se i udes na Ibarskoj magistrali, ekipe Hitne pomoći su na terenu, ali još nema informacija o eventualno povređenima.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ada Huja postaje urbana park-šuma
Beograd

Ada Huja postaje urbana park-šuma

Glavni urbanista Marko Stojčić i predsednik Udruženja „Supernatural” Srđan Stanković predstavili su danas planski dokument Grada Beograda kojim je Ada Huja planirana kao park-šuma, a koji je usvojen 14. februara na sednici gradskog parlamenta

21.04.2022

19:38

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set