• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2022

10:33

NAJVEĆI SVETSKI CRYPTO I NFT STRUČNJACI STIŽU NA TOMORROW KONFERENCIJU! PANEL U METAVERSU U BEOGRADU, PRVI PUT U EVROPI

Tomorrow konferencija

Beograd

NAJVEĆI SVETSKI CRYPTO I NFT STRUČNJACI STIŽU NA TOMORROW KONFERENCIJU! PANEL U METAVERSU U BEOGRADU, PRVI PUT U EVROPI

Podeli vest

TOMORROW konferencija, najveća evropska Crypto, NFT i Metaverse konferencija, objavila je svoj program sa satnicom

Ovaj jedinstveni događaj, održaće se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru u Beogradu. Ekskluzivno na TOMORROW konferenciji, a po prvi put u Evropi, biće organizovan i panel u Metaversu.

Osim dnevnog programa koji će predstaviti poslednje svetske trendove iz ovih sfera, biće organizovane i žurke na kojima će nastupiti svetske muzičke zvezde. Događaj u saradnji sa festivalom EXIT, na kom će nastupiti globalna DJ zvezda Maceo Plex, zakazan je za 14. maj u BelexpoCentru. 

Foto: Tomorrow konferencija

Tomorrow konferencija

Program konferencije uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svetskih stručnjaka iz ovih oblasti. U planu je skoro 100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja. 

Foto: Tomorrow konferencija

Na konferenciji će biti reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući “rudarenje”

Na konferenciji će biti reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući “rudarenje”, ulaganje i još mnogo toga, a sve kroz iskustvo vodećih svetskim eksperata. Posetioci će moći i da istraže nove aspekte NFT sveta, kolekcionarstva i mogućnosti njihovog korišćenja. Konferencija u Beograd dovodi i pionire Metaversa koji koji će edukovati prisutne posetioce o potencijalu i uticaju ove tehnologije na naše živote i svet kakav poznajemo.

Organizatori ističu da je TOMORROW konferencija najeksluzivniji događaj u regionu i šire.

- Ponosni smo što smo domaćini ovako velikog događaja. Cilj nam je da publici približimo trendove koji će obeležiti ovu deceniju pa i ovaj vek u informatičkom smislu, od segmenta razvoja finansijskih tehnologija do virtualne realnosti. Posetioci će imati priliku da, među prvima, saznaju novosti i trendove blokčejna i razvoja kriptovaluta, kao i DeFi, DAOs i Web3 sveta. Predstavićemo i novi, inovativni svet NFT-jeva i specijalno na TOMORROW konferenciji - panel u Metaversu. U planu nam je da i narednih godina Beograd bude vodeća destinacija na mapi inovativnih industrija - najavljuje Zoran Tadić, direktor programa TOMORROW konferencije.

Foto: Tomorrow konferencija

Craig Sellers osnivač kriptovalute Tether

Među govornicima nalaze se pioniri i najpoznatija domaća i internacionalna imena iz crypto sfere, među kojima su Craig Sellers, osnivač kriptovalute Tether, Tanja Bivić Plankar, predsednica Blokčejn Alijanse Evrope, Bruno Ver, blokčejn ekspert i osnivač vodeće kompanije iz oblasti NFT-ja NIFTIFY,  Marko Suvajdžić sa Univerziteta Florida, Aleksandar Matanović, osnivač kripto menjačnice Ecd.

Prvi put u Evropi, a drugi put u svetu, održaće se panel u Metaversu. Učesnici panela, locirani po celom svetu, biće predstavljeni kao avatari u virtuelnom prostoru, a govornici na bini nosiće virtuelne naočare. Oni će razgovarati na temu NFT-jeva dok će publika moći da ih posmatra na led ekranima u realnom vremenu.

O sve popularnijim NFT-jevima govoriće Vitomir Jevremović, Ari Tomasson, Ipshita Kumar, Arvin Kamsheh, Vladimir Trkulja iz Unicefa, Aleksandar Gligorić i Josip Vlah. Posetioci će, prvi put u Srbiji, moći da trguju NFT-jevima u humanitarne svrhe. O gejmingu i NFT-u govoriće Wesley Ellul. EXIT festival i jedan od vodećih producenata elektronske muzike Maceo Plex, lansiraće specijalnu NFT kolekciju tokom TOMORROW konferencije. 

Foto: Tomorrow konferencija

Na TOMORROW konferenciji, a po prvi put u Evropi, biće organizovan i panel u Metaversu

Noćni program uključiće ekskluzivni event u BelexpoCentru u saradnji sa Exitom, na kom će nastupiti Maceo Plex, kao i žurka u klubu Hype. Biće organizovan i VIP event ograničenog kapaciteta i zatvorenog tipa u restoranu Buddha Bar. 

Sve dodatne informacije o konferenciji kao i aktuelnim cenama ulaznica za posetioce, online pratioce i VIP evente, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije https://tmrwconf.net/.

Bonus video:


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!
Besramno!

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!

Crnogorski parlament raspravljaće o predlogu rezolucije o genocidu u Jasenovcu tek krajem juna, tj. za mesec dana, iako je debata po planu trebalo da bude na dnevnom redu ovih dana. U međuvremenu, DPS "ražalovanog" Mila Đukanovića zahteva da se rezolucija momentalno povuče jer ljuti Hrvate, tačnije ruši dobre odnose sa jednom od država članica Evropske unije i dovodi u pitanje proces EU integracija. Istovremeno, zvanični Zagreb preti Podgorici odmazdom ako se usudi da raspravlja masakru 700.000 ljudi, uglavnom Srba, u ustaškom logoru Jasenovac!

31.05.2024

21:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set