• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.09.2022

20:39

KAKO JE SRUŠEN ČITAV BLOK STAMBENIH ZGRADA DA BI IZGRADILI HALU PIONIR?! Vesić objavio stare fotografije Beograda

facebook.com/Goran Vesić

Beograd

KAKO JE SRUŠEN ČITAV BLOK STAMBENIH ZGRADA DA BI IZGRADILI HALU PIONIR?! Vesić objavio stare fotografije Beograda

Podeli vest

Narodni poslanik Goran Vesić je na društvenim mrežama podelio priču o tome kako je srušen čitav blok stambenih zgrada da bi se izgradila hala Pionir

- Kada su u izdanju RTS objavljeni memoari reditelja Aleksandra Đorđevića pročitao sam zanimljive rečenice u delu u kome se govori o Otpisanima koje su mi privukle pažnju. “Dve stvari su mi išle naruku: u okolini Karaburme, gde je danas Sportski centar „Pionir", došlo je do rušenja čitavog bloka zgrada, pa je izgledalo kao posle bombardovanja. Sve te scene sa ruševinama smo, noću, tamo snimali”, napisao je čuveni reditelj - napisao je on i dodao:

Foto: facebook.com/Goran Vesić

- Konačno sam pronašao slike ovog srušenog stambenog bloka. Kao što možete da vidite bilo je tu lepih zgrada. Tako kada ovaj “borac” protiv "rušenja" i "devastacije" Beograda ubuduće drugima bude držao lekcije nije loše da ga neko podseti kako su zbog njegovih projekata rušeni čitavi blokovi. Kao što je arhitekta Đorđe Bobić predlagao osamdesetih godina prošlog veka da se na platou ispred Hrama Svetog Save podigne tržni centar!? I to je tako.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set