• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.01.2023

12:35

POTRESNO SVEDOČENJE DEVOJKE SA SPLAVA FRISTAJLER! Baš kod našeg separea počela je da prodire voda NASTAO JE PAKAO (VIDEO)

printscreen

Beograd

POTRESNO SVEDOČENJE DEVOJKE SA SPLAVA FRISTAJLER! Baš kod našeg separea počela je da prodire voda NASTAO JE PAKAO (VIDEO)

Podeli vest

Poznati beogradski splav "Fristajler" počeo je da tone sinoć oko ponoći, a pukom srećom, niko nije nastradao

Očevici i ljudi koji su bili na splavu ispričali su da je nastala panika i da su svi počeli da beže napolje kada je voda počela na nadire.

Jedna devojka je neposredno nakon što je izašla sa potopljenog splava snimila video i okačila ga društvenu mrežu Tiktok

- Ćao svima, mi smo sada čekale Novu godinu na "Fristajleru" i splav je krenuo da tone ljudi! Znači voda nam je bila do kolena. Baš je kod nas počeo da tone u separeu, ja sam počela da plačem i da dramim. Dobro je da smo svi spasli živu glavu. Mogli smo se podaviti u onoj vodi - rekla je devojka ispred splava i dodala "da joj je posle svega ta situacija smešna, ali da zapravo ništa nije smešno i da su svi jedva izvukli živu glavu".

Foto: ATAIMAGES

 

Ona je potom u drugom videu detaljno objasnila da se prvo, u jednom momentu, ispred njenog separe raščistilo.

- Ja sam milsila da se neko pobio i onda smo odjednom shvatila da je voda došla do kolena. Devojke su bile u štiklama, u haljinama, što otežava izlazak. Odjednom su svi krenuli ka izlazu, ostavili su unutra jakne, pakao je bio - ispričala je ona kako se Novogodišnja noć pretvorila u pravu katastrofu.

Foto: ATAIMAGES

 

Ova devojka je rekla i da se zaprepastila komentarima ljudi, koji su na vesti o potonuću splava pisali "dabogda se svi podavili".

- Ne shvatate ozbiljnost situacije i ne mogu da verujem da ste toliko zlobni, jer je stvarno neko mogao da nastrada. Zamislite da je tamo bilo vaše dete ili neko koga poznajete i da je, ne daj bože, nastradao? Malo razmislite pre nego što napište glupost - završila je ona svoj video na Tiktoku.

Foto: ATAIMAGES

 

Uveliko "pretovaren" beogradski splav "Fristajler" počeo da tone oko 15 minuta posle ponoći, dežurne ekipe policije i Hitna pomoć odmah izašli na lice mesta. Teže povređenih u nezgodi praktično nije bilo, ali su pomoć lekara zatražile dve osobe.

Foto: printscreen

 
Bežeći zaboravili na jakne i kapute

U teškom haosu koji je nastao svako se spasavao kako je znao i umeo...nekolicina gostiju je pobegla glavom bez obzira i tom bekstvu sa splava kojii tone zaboravili su da ponesu jakne i kapute. Dan posle teškog incidenta policija je ispred potonulog splava čuvala zaboravljenu robu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 1 godinu

E baš mi je "žao" i vas i alavog "gazde".

servi ganci1144

pre 1 godinu

Poturad potonula jer su skakali ko klokani na te primitivne cajke.

Suza nam je krenula

pre 1 godinu

Ijaaoo, policija dobila zadatak da cuva jakne i bunde ispred potonulog splava.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set