• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.06.2023

20:31

OVI NISU NORMALNI! OD NJIHOVOG POTEZA LEDI SE KRV U ŽILAMA! Zastrašujuća scena na Novom železničkom mostu! (VIDEO)

printscreen moj beograd

Beograd

OVI NISU NORMALNI! OD NJIHOVOG POTEZA LEDI SE KRV U ŽILAMA! Zastrašujuća scena na Novom železničkom mostu! (VIDEO)

Podeli vest

Ovaj vrlo rizičan potez snimio je prolaznik čim je uočio, za sada nepoznatia lica, koja su, kako se sumnja, krenula ka vrhu kontsrukcije. Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji ledi krv u žilama.

Na njemu se vidi kako dve osobe ulaze u otvor jednog od stubova konstrukcije Novog železničkog mosta u Beogradu.

Naime, ovaj vrlo ovaj rizičan potez snimio je prolaznik čim je uočio, a sve je objavljeno na instagram stranici MOJ Beograd. Oni su, kako se sumnja, krenula ka vrhu kontsrukcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 10 meseci

I ko je reagovao ? Niko ! Jos dva ugrozena mlada zivota !

NekoKo

pre 10 meseci

Ja se brinem zbog nekih drugih stvari koje mogu opasno da ugroze bezbednost i nanesu ogromnu štetu i tragediju. Ovi klinci se lože na ovakve stvari i osim soptvenih života ne rizikuju tuđe. Međutim, kao što su oni lagano ušli u unutrašnjost mosta, tako može da uđe i terorista i postavi ogromnu količinu eksploziva. Kako je moguće da se niko ne brine za bezbednost ovakvih objekata? Isto je i sa gomilom škola u Srbiji. Ovde kod mene u komšiluku na Konjraniku, 24h svaki dan ljudi prolaze kroz školsko dvorište što da skrate putanju, što radi obične šetnje. Možda postoje kamere, ali ne postoji jedno jedino lice koje je zaduženo za bezbednost objekta. Noću u 3,4 ujutru, žive duše nema. Može da se izvede teroristički akt kao ništa. Da li ima kamera ili ne, nemam pojma iskreno. Verovatno da ima kao i nekih alarma, ali tu da se postavi noću eksploziv i da se sledeće jutro cela škola raznese u vazduh je jednostavnije da se izvede nego u crtanom filmu. Neverovatno je kakvi se idiotski objketi koji su poptuno nebitni, uglavnom privatni, imaju noćne čuvare, a da eto recimo škole nemaju.? Evo jedan primer - prostor jedno vreme bio plac automobila i posle nekog vremena prestao sa sa radom. Nema ničega, jednog automobila, jedne zgrade isl. osim male kućice za čuvara. Čuvar i dalje radi, kaže skupljaju se narkomani noću, klinci se napijaju, razbijaju flaše isl. Hoću da kažem da to privatno lice koje je vlasnik placa na čemu nema ničega ima čuvar zbog narkomana, a naše državne škole po istom principu zabole lakat što se isti skupljau po školskim dvorištima.To je nebriga države najgore moguće vrste.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set