• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2023

15:26

(FOTO) Bravo, Srbine! Morate videti šta je uradio ovaj dekica, o sceni iz Poštanske štedionice će se dugo govoriti!

Informer

Beograd

(FOTO) Bravo, Srbine! Morate videti šta je uradio ovaj dekica, o sceni iz Poštanske štedionice će se dugo govoriti!

Podeli vest

Neobičan prizor zatekao je Zemunce danas kada je jedan deka došao u neobičnoj odevnoj kombinaciji u Poštansku štedionicu.

Naime, on se od glave do pete obukao u srpsku narodnju nošnju, a zbog svoje kombinacije je odmah osvanu na društvenim mrežama.

Slika je objavljena na Instagram stranici uz komentar: "Poštanska štedionica Zemun. Došao gospodin da reguliše elektronsko plaćanje!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Iako cilj osobe koja ga je slikala, pretpostavljamo, nije bila da omalovaži ili ismeva starijeg gospodina sa slike, korisnici Instagrama imali su neodoljivu potrebu da stanu u odbranu gospodinu koji je privukao pažnju svojom odećom te pisali da u tome ništa ne vide čudno i neobično, i da za istog imaju samo reči hvale.

"Gospodin čovek", "Legenda ozbiljna, tako ću i ja kad ostarim samo narodnu nošnju da furam", "Veliko bravo za gospodina", "Da nam je više ovakvih bilo bi nam svima bolje", "Car", bili su samo od nekih u nizu komentara ispod objave.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set