• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.12.2023

10:16

Pao sneg u centru prestonice! Evo kako je početak zime najavljen na Kuli Beograd

Kula Beograd

Beograd

Pao sneg u centru prestonice! Evo kako je početak zime najavljen na Kuli Beograd

Podeli vest

Zimska čarolija stiže i na Sava Promenadu! Kula Beograd, najviša zgrada u Srbiji i regionu, večeras je zasijala u bojama velikih snežnih pahulja koje su u okviru posebne animacije padale sa nje pravo u reku, čime je na potpuno jedinstven način najavljen dolazak najhladnijeg godišnjeg doba na severnoj Zemljinoj hemisferi.

U susret zimi, toplota i radost praznične euforije već uveliko obasjavaju Savski park. U srcu ove zelene oaze Beograda smeštena je čarobna Zimska bajka koja svojim idiličnim duhom oduzima dah i na dnevnom nivou u proseku privlači na desetine hiljada nasmejanih posetilaca svih generacija. 

Beograd na vodi je naročito lep tokom zime, kada u njemu cveta zimska kraljica, i stoga ne propustite da tokom ovih prazničnih dana posetite najmodernije naselje u Srbiji, uživate u Zimskoj bajci ili Božićnom festivalu u Galeriji i osetite magičnu atmosferu radosti kakva je ove noći emitovana sa Kule Beograd, novog simbola srpske prestonice.

Kako je to izgledalo pogledajte u video snimku:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set