• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2024

06:30

Burna noć u Beogradu: Hitna pomoć imala pune ruke posla!

Informer

Beograd

Burna noć u Beogradu: Hitna pomoć imala pune ruke posla!

Podeli vest

U Beogradu su se u toku noći dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je lakše povređeno petoro ljudi.

U udesu koji se dogodio na Ibarskoj magistrali, na skretanju između Ripnja i Rušnja, tri muške osobe zadobile su lakše telesne povrede.

Saobraćajna nesreća se dogodila u 19:35 časova, a oni su prevezeni u Urgentni centar. U nesreći koja se dogodila u 20:50 časova, lakše je povređena 28-godišnja žena, i ona je takođe odvedena u Urgentni centar na pregled.

U Zemun Polju u 21:35 časova došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je lakše povređena devojka (23), a nju je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći noćas su intervenisale 103 puta, od toga 13 puta na javnom mestu.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici, asmartičari, pacijenti s karcinomom, a bilo je poziva i za psihijatrijske pacijente, navode u Hitnoj pomoći.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set