• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.04.2020

07:39

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU: Masovne grobnice u SAD! SCENE IZ NJUJORKA ŠOKIRALE SVET!

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU: Masovne grobnice u SAD! SCENE IZ NJUJORKA ŠOKIRALE SVET!

Podeli vest

* Koronom u SAD zaraženo već 533.115 ljudi, a umrlo 20.580, što je najviše na svetu * Na groblju u Bronksu stotine umrlih sahranjuju se bagerima u zajedničke grobnice

 

ČITAJTE JOŠ:

Vučić: Vanredno stanje u Srbiji biće ukinuto najkasnije do kraja maja

VIRUS UBIJA I BOGATE: KOSMAJAC  UMRO OD KORONE!
* Kontroverzni Dragoslav Kosmajac (67), koga su označavali kao najvećeg narko-bosa, od 6. aprila bio na respiratoru, a juče preminuo

Medicinske sestre iz "Dragiše Mišovića": Oboleli se  bore za vazduh! Najstrašnije je kada ne možemo da im pomognemo!

MILO NAČISTO POLUDEO: Amfilohije uhapšen jer je bio u crkvi!

BIZNIS U IZOLACIJI: Severina postala Jutjuberka!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
asid

pre 4 godine

Zbog slobode štampe na zapadu, pogotovo u SAD, njihovi gradjani nikad nisu saznali o masovnim grobnicama koje oni, kao najveća teroristička organizacija svih vremena tj. Nacistička Angloamerička Teroristička Organizacija, seju decenijama po celom svetu, sad imaju priliku da to vide kod svoje kuće i trajaće dok i poslednji ubica dece i civila širom sveta ne skapa u najvećim mukama!

Cole5

pre 4 godine

Vi napisaste: "Vucic: Varedno stanje u Srbiji bice ukinuto najkasnije do kraja meseca!" Slusao sam Presednika Vucica i on decidno nije to tvrdio. Rekao je da se nada da ce varedno stanje biti ukuto do kraja meseca a u najgorem slucaju krajem maja. Zato nemoj da sirite dezinformacije. preslusajte intervju...

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

PSŽ našao zamenu za Mbapea! Moraće da plati čak 100.000.000 evra!
Fudbal

PSŽ našao zamenu za Mbapea! Moraće da plati čak 100.000.000 evra!

Fudbalski klub Pariz Sen Žermen užurbano traži zamenu za Kilijana Mbapea, koji je napustio ekipu i uskoro će postati novi član madridskog Reala. Kako navode specijalizovani fudbalski sajtovi, umesto reprezentativca Francuske na "Park Prinčeva" stiže gruzijski napadač iz redova Napolija, Kviča Kvarackelija.

01.06.2024

16:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set