• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.04.2020

09:55

U PIROTSKOM OKRUGU 8 NOVIH SLUČAJEVA KORONE! Još dve osobe su preminule, do sada 31 zaraženih!

Vesti

U PIROTSKOM OKRUGU 8 NOVIH SLUČAJEVA KORONE! Još dve osobe su preminule, do sada 31 zaraženih!

Podeli vest

U Pirotskom okrugu, prema poslednjim rezultatima, registrovano je osam novih slučajeva pozitivnih na virus korona, a još dve osobe iz tog okruga su preminule.

Prema podacima Štaba za vanredne situacije, do sada je u Pirotskom okrugu zabeležen 31 pozitivan slučaj na virus koronu, a preminulo je ukupno sedam.

Od sedam preminulih, pet je iz Pirota, a po jedna osoba iz Bele Palanke i Babušnice, naveli su iz pirotskog Zavoda za javno zdravlje.

Od početka epidemije na području okruga ispitana su 192 uzoraka.

Od ukupnog broja zaraženih, 27 je u Pirotu, tri u Babušnici i jedan u Beloj Palanci, dok u Dimitrovgradu nema pozitivnih na virus koronu.

U pirotskoj bolnici trenutno je hospitalizovano šest obolelih osoba i svi su u stabilnom stanju, a kako kažu u Zavodu, čekaju se rezultati za poslata 23 uzorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set