• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

16.04.2020

19:01

U BORU KORONAVIRUS KOSI I DECU I POLICIJU! Iz dana u dan se povećava broj inficiranih!

Vesti

U BORU KORONAVIRUS KOSI I DECU I POLICIJU! Iz dana u dan se povećava broj inficiranih!

Podeli vest

Prema podacima Ministrastva zdravlja, dobijenih od strane Zavoda za javno zdravlje ,,Timok,, u Boru se iz dana u dan povećava broj inficiranih koronavirusom

Trenutno je od danas broj povećan za još 19 novih slučajeva , pa je trenuno koronavirusom na području Opštine Bor ukupno 69 zaraženih građana, od kojih je jednom lice izlečeno, za Informer potvrđuje Aleksandar Milikić, gradonačelnik Opštine Bor.

- Trenutno se u samoizolaciji nalazi 301 lice , ukupno na području grada Bora zbog evidentne kliničke slike na COVID19, testirano je ukupno 287 Borana , a na rezultate se čeka za njih 118. Među testiranima je 22-je dece od kojih je devetoro pozitivno na koronavirus i reč je o deci koja su iz porodica u kojima su roditelji registrovani na COVID 19, zaključuje Milikić i podvlači da se radi o lokaloj transmisiji virusa , prenošenjem sa čoveka na čoveka, i da situacija postaje sve alarmantnija.

Najveće kritike svakako i odgovornost snose oni koji nisu ozbiljno shvatili nastalu situaciju i koji se nisu pridržavali zaštitnih mera , na koje se svakodnevno apelovalo.Vreme je da se svi uozbiljimo i postanemo sveni ozbiljnosti situacije na ovom području o kojoj je obavšteno nadležno Ministarstvo i svi relevantni činioci u sistemu koji se svojski bore zajeno sa svima nama da se ova pandemija što pre suzbije, i zaštiti svačiji život - istakao je Aleksandar Milikić, komandant Štaba za vanredne situcije Bor.

Inače, prema informacijama do kojih je naš list došao, na udaru koronavirusa na ovom području našao se i veliki broj pripanika unutrašnjih poslova . Od Prekom 4o testiranh pripadnika policije u Boru , više od 30 je inficirano COVID 19.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set