• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.05.2020

07:53

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! Blizu kraja rata protiv korone: ZARAŽENIH MANJE OD 2%, vanredno stanje ukida se se u četvrtak?

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! Blizu kraja rata protiv korone: ZARAŽENIH MANJE OD 2%, vanredno stanje ukida se se u četvrtak?

Podeli vest

Danas se posle 43 dana otvaraju restorani i kafići uz posebne mere i obavezno poštovanje distance

ČITAJTE JOŠ:

 

TRAMP: KINEZI MORAJU DA NAM PLATE HILJADU MILIJARDI DOLARA!
Američki predsednik tvrdi da ima čtvrdte dokaze da su Kinezi namerno zarazili čitavu planetu, Peking to odlučno demantuje

SRBIJA NA BIRALIŠTIMA: Izbori krajem juna!
Ostalo je još 39 dana kampanje, izbori mogući 14. ili 21. juna

ŠEF NS U VELIKOJ FRCI: UHAPŠEN ORTAK VUKA JEREMIĆA!
Meksički energetski tajkun Emilio Lozoja, blizak saradnik i prijatelj lidera Narodne stranke Vuka Jeremića, uhapšen je u Španiji po poternici Interpola zbog pranja novca i primanja mita! Reč je o čoveku koga je sam Jeremić javno nazivao "bratom sa Harvarda" 

RACIJA U HAMBURGU: Na Milovom brodu našli 500 kila kokaina!

SPREMA SE SPEKTAKL: Kija i Lukas u žiriju Pinkovih zvezda!

SAVO MILOŠEVIĆ TVRDI: Superliga ne može pre juna!
Igrači posle ovolike pauze jednostavno nisu spremni za nastavak prvenstva


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set