• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

25.12.2020

11:55

DEDA MRAZ POSLAO PAKETIĆE DECI RUDARA: Zbog korone nije mogao lično da dođe, ipak našao je način KAKO DA OBRADUJE MALIŠANE

Vesti

DEDA MRAZ POSLAO PAKETIĆE DECI RUDARA: Zbog korone nije mogao lično da dođe, ipak našao je način KAKO DA OBRADUJE MALIŠANE

Podeli vest

Nekada je podela novogodišnjih paketića za mališane radnika Rudnika bakra Majdanpek prestavljala pravu svetkovinu i radost za najmlađe , koji su u prisustvu roditelja i Deda Mraza dobijali ono čemu su se na kraju kalendarske godine najviše radovali i željno isčekivali.

Zadovoljstvo da se slikaju sa Deda Mrazom da se druže i vesele uz slatkiše nažalost ove godine sprečila je pandmija korona virusa, pa su se predstavnici Sindikata rudara Srbije ogranka u Kompanije ZiĐin u Majdanpeku, odlučili da iz predostrožnosti zbog epidemiološke situacije paketiće deci svojih članova podele na malo drugačiji način.

Foto: V.J.

 

- Svi poverenici našeg Rudarskog sindikata po proizvodnim celinama preduzeća bli su jedinstveni u odluci da podelu paketića deci naših členova organizujemo bez prisustva Deda Maraza i okupljanja, upravo poštujući sve mere zaštite koje su propisane zbog korona virusa i povećanog broja zaraženih i u Opštini Majanpek.

Foto: V.J.

 

Vodili smo se trenutnim okolnostima, nismo želeli da prepustimo ništa slučaju i našu decu i ostale prisutne izložimo riziku, pa smo odlučili da im poklone za Novu godinu šaljmo po roditeljima.

Ovoga puta je tako, nadamo se da će nam Nova 2021. godina doneti bolje dane u svakom pogledu, a pogotovo kada je suzbijanje ovog opakog virusa u pitanju. Najbitnije da nam deca ostanu zdrava i vesela kao i njihovi najbliži, a da mi nikada ne zaboravljamo na njih, potrudili smo se da ih i na ovakav način usrećimo i obradujemo, kaže Dalibor Trujkić zamenik predsednika Sindikata Rudara Srbije ogranka u Kompaniji Zi Đin u Majdanpeku.

Ova sindikalna organizacija obezbedila je 50 Novogodišnjih paketića za decu svojh članova a kako su nam u šaljivom tonu rekli, Deda Mraz je razumeo nastalu situaciju , pa je na osnovu želja naših mališana doneo i ostavio pakete kraj jelke sa onim što bi oni najviše voleli da dobiju i što bi ih najviše obradovalo.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set